Alla Pugacheva și Maxim Galkin, de 7 ani părinți. Cum și-au felicitat gemenii?

Pe 18 septembrie, a fost sărbătoare în familia Allei Pugacheva, în vârstă de 71 de ani, și a lui Maxim Galkin, în vârstă de 44 de ani. Fiica lor, Lisa, și fiul, Gari, au împlinit șapte ani.

separator

De ziua lor, copiii au pregătit câte un cadou handmade și s-au felicitat reciproc, apoi au primit felicitări de la părinți și ei înșiși le-au pregătit surprize plăcute. Showmanul a înregistrat un videoclip din familie cu sărbătoarea copiilor.

,,7 ani. Cea mai importantă zi. La multi ani copii!”, a scris Galkin.

Gari i-a dat mamei sale flori, iar pentru sora lui a pregătit o poezie, pe care a învățat-o special pentru ziua sa de naștere și i-a dat și o aplicație făcută manual. Gari le-a dat tuturor membrilor familiei și figuri de melci, pe care le-a făcut din hârtie.

Liza i-a înmânat fratelui său o felicitare și o figurină de plastic cu un câine. Se pare că Gari a vrut întotdeauna să aibă un animal de companie. De la părinți, copiii de ziua lor au primit seturi Lego, precum și tablete și telefoane.

,,Nici nu vă imaginați ce minune s-a întâmplat. Cum v-ați născut ieri, mici și drăguți și acum sunteți mari și drăguți”, a spus primadona.

La finalul videoclipului, Lisa și Gari au cântat piesa „La mulți ani” alături de mama lor.

Felicitărilor s-au alăturat numeroși fani, dar și faimoși prieteni ai familiei: Galina Yudashkina, Inna Malikova, Alika Smekhova, Igor Nikolaev și alte vedete au postat comentarii. Vezi video!

Căderea părului te afectează? Iată remediul de care ai nevoie
Articolul anterior
Cleopatra Stratan își lansează propria aplicație mondială. Va fi o premieră pentru o moldoveancă!
Articolul următor
Alte articole interesante