Ana Badaneu, însărcinată în 8 luni, mesaj de pe patul de spital: ,,Vă rog să mă ajutați, parcă sunt în închisoare”

Ana Badaneu, Miss Moldova 2017, este însărcinată în 32 de săptămâni. Viitoarea mămică abia așteaptă să-și strângă bebelușul la piept, dar nu a fost ocolită, în această perioadă complicată, de cel mai contagios virus al momentului. Ana susține că a fost testată pozitiv cu Covid-19 și, deși nu are simptome, a fost internată într-un salon cu mămici care au simptome severe.

”Când am ajuns aici, am rămas șocată de condiții. Într-o cameră de 10 metri pătrați, stau câte 4 fete! Niciun metru între paturi nu-i. Eu mă simt bine, nu am febră, nu am tuse, nu am simptome. Medicul a venit, m-a controlat și a zis că totul este bine. Am vrut să scriu cerere și să merg acasă pe propria răspundere, pentru că am o formă ușoară de COVID-19, și ce credeți? Nu îmi permit! Mi-au zis că au așa cerere, dar nu vor să mi-o dea. De ce? Pentru că au nevoie de statistică, iar eu mă simt aici mult mai rău ca acasă! Ei încurcă pastilele și îmi dau antibiotice puternice care nu se permit gravidelor. Avea să merg la privat, dar acolo nu se tratează de COVID-19 și acum idee nu am cum să ies de aici. Vă rog să mă ajutați, parcă sunt în închisoare.”, a scris Ana Badaneu pe rețelele sociale.

”Eu când am venit mi-au spus că voi sta cu fete care au aceleași simptome ca ale mele. Cum se face că stau toate și tușesc, iar eu sunt nevoită să miros asta? Ușile sunt încuiate, nu pot ieși și am vorbit cu mai multe fete care se simt bine. Ne țin aici pentru statistică. Bineînțeles că sunt și cazuri grave, dar aici e vorba de altceva. E foarte tristă situația la noi. Aici organismul luptă mai mult cu stresul decât cu COVID-ul. Eu prima dată văd cum sunt oamenii, țara noastră și medicina. Eu nu iau niciun medicament din ce îmi dau ei, pentru că îmi e frică de urmări. Care e sensul să mă țină aici?”, mai mărturisește viitoarea mămică.

mamaplus

sursa: www.mamaplus.md

Arsenie de la O-zone se însoară. Cum arată viitoarea lui soție
Articolul anterior
Ursula von der Leyen dă asigurări că Republica Moldova nu va rămâne fără gaze
Articolul următor
Alte articole interesante