Anca Serea s-a externat: „Sincer vă spun că aș mai fi stat câteva zile”

Fosta prezentatoare româncă de televiziune Anca Serea s-a externat după ce a adus pe lume cel de-al șaselea copil al său, o fetiță pe nume Leah.

separator
Vedeta a făcut anunțul într-o postare pe contul ei de Instagram. Anca Serea a mărturisit că ar mai fi stat în spital din cauza problemelor pe care le are. După 5 nașteri pe cale naturală, vedeta a născut cel de-al șaselea copil prin cezariană, asta deoarece bebelușul nu s-a întors în burtică și a dorit să vină pe lume în prezentație pelviană.
,,Ieri ne-am externat mai mult de dorul copiilor si de sentimentul de vinovatie ca am lipsit prea mult de acasa! Sincer va spun ca as mai fi stat cateva zile pentru ca starea mea de sanatate, desi aflata pe calmante, nu a fost una chiar excelenta iar recuperarea a fost una foarte grea pentru mine si neasteptata nemaiavand niciodata nici o alta interventie… Postarea asta este adresata in special viitoarelor mamici care se gandesc sa nasca prin cezariana: Va IMPLOR sa reconsiderati si sa ma credeti ca nu e cea mai buna alegere (va spune o mamica care a nascut natural de 5 ori, copii cu o greutate mare)! Acum ajunsi acasa, situatia e putin mai roz. Azi pot sa urc singura scarile, sa mi alaptez puiul si sa rezist fara prea mult somn o noapte intreaga! Astept si parerile voastre, cele care ati nascut natural sau prin cezariană!”

Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă. Vedeta are șase copii.

Artista româncă Ana Maria Pop s-a stins la 36 de ani, într-un grav accident de circulație
Articolul anterior
O mămică din Capitală se teme să-și dea copilul la școală. Care sunt motivele?
Articolul următor