Andra a dat o petrecere de zile mari pentru fiica sa, Eva, care a împlinit 5 ani

Mezina familiei, Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță  împlinit 5 ani. Părinții au dat o petrecere de zile mari pentru fiica lor. Alături de cei patru membri ai familiei s-au distrat cei mai apropiați prieteni. Imaginile de la eveniment au fost foarte apreciate de cei care urmăresc familia Măruță pe rețelele de socializare.

separator

Eva, fiica soților Măruță, este un real fenomen în mediul online. La vârsta sa, micuța este urmărită de milioane de oameni. Eva este haioasă, directă, sinceră, carismatică și vorbește cu dezinvoltură în fața camerelor de filmat.

Cu ocazia zilei de naștere, Andra a postat un colaj de fotografii cu Eva, iar alături a scris un mesaj înduioșător:

„Eva mea, te-am iubit de dinainte să te cunosc, chiar și dinainte să te simt, când doar te visam și știam că urmează să apari în viețile noastre. La mulți ani, îngerașul meu!”, a scris Andra. 

Cătălin Măruță, la rândul său, și-a felicitat fiica printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare:

„La mulți ani, Eva mea, pisică mică! Ești atât de curajoasă, deșteaptă și bună, îți mulțumesc să îmi dovedești zilnic că lumea este frumoasă, că de noi depinde asta. Te iubesc și o să te ocrotesc mereu, atât cât îmi stă în putere!”, a scris Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună doi copii, pe Eva, și pe David, care în martie a împlinit 9 ani.   

sursa foto: Facebook/Andra

Cheia succesului în lupta cu Covid-19. Cum putem scăpa de pandemie?
Articolul anterior
Mel Gibson a fost infectat cu virusul Covid-19. Care este starea sa de sănătate
Articolul următor
Alte articole interesante