Andreea Ibacka, primele detalii din spital după ce a născut: „Recuperarea este mai ușoară”

Andreea Ibacka a postat prima imagine din spital, după ce a născut un băiețel sănătos. Soția lui Cabral a dezvăluit cum se simte după a doua naștere, în mai puțin de trei ani. Aceasta susține că recuperarea este mai ușoară, iar mâine va fi externată, după doar trei zile de la naștere.

Andreea Ibacka a născut un băiețel sănătos, care cântărește 3.420 de grame. Soția lui Cabral a mărturisit că a avut o naștere ușoară și se simte foarte bine acum. Cabral nu a asistat la naștere. Actrița a născut la un spital privat din București. Andreea Ibacka este fericită și așteaptă cu mare nerăbdare să ajungă acasă la soțul ei, dar și la micuța Namiko.

andreea-ibacka-a-nascut-spital-2

„Nici nu știu cum să încep. Am fost copleșită de foarte multe mesaje și gânduri cât se poate de sincere și pure, iar pentru asta vă mulțumesc din suflet. Da, am născut. Cabral, eu nu mai sunt grasă, dar nu știu despre tine. Lăsând gluma la o parte, marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu așa cum mă așteptam și m-a adus soțul. Sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada aceasta, dar suntem foarte bine. Suntem mega fericiți și suntem niște norocoși.

De altfel, mâine urmează să ajungem acasă și sunt atât de nerăbdătoare. La mine lucrurile decurg mai ușor. Recuperarea este mai ușoară. E totul în regulă și bebe este incredibil. Este un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă. Mănâncă doarme, e liniștit. Foarte rar plânge. La naștere a avut 3420 de grame și 52 de cm. A luat nota 10, premiant. În rest nimic ieșit din comun. Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții. Pe parcus o să vă povestesc mai multe”, a declarat Andreea.

cabral-si-familia-2


Cel puţin 20 de oameni au murit, iar 200 au fost răniți în urma unui cutremur produs în Pakistan
Articolul anterior
Kim Kardashian, dezvăluiri neașteptate despre fostul soţ, la mai bine de șase luni de la divorț: „M-a ajutat să am încredere în mine!”
Articolul următor
Alte articole interesante