Andreea Ibacka se pregătește pentru naștere

Andreea Ibacka se pregătește să devină mamă. Soția prezentatorului TV Cabral se află în al treilea trimestru de sarcină, iar până la venirea pe lume a bebelușului au mai rămas zile numărate.

separator
Andreea Ibacka își bucură fanii de pe Instagram cu noutăți despre sarcină. Aceasta a postat o fotografie, fiind îmbrăcată într-o cămașă-rochiță, foarte transparentă și scurtă, care scoate la iveală burtica rotundă.

„Ultimele zile 2 în 1”, a scris soția lui Cabral Ibacka, în dreptul fotografiei.

Invitat într-o emisiune de televiziune, Cabral a povestit totul despre sarcina Andreei Ibacka, dar și despre cum stau cu pregătirile, pe ultima sută de metri din sarcină.

„Este efectiv perfectă, nu are nevoie de nimic, niciodată. Ies eu de nebun, la 2 noaptea să îi iau ceva. Ea doar se uită așa la mine, cu ochii de căprioară. La început mai ziceam așa, că nu cred că mănâncă nimic până la 6 luni, iar ea zicea: eu cred că mănâncă, dacă mai vrei viață în casa asta.

Dacă ești imbecil, iei doar un ecler, dar dacă ești deștept, pui roți și iei tot raftul. Eu nu sunt pofticios, eu sunt mâncău, eu mănânc de poftă. Prin casă am schimbat una, alta, mai avem de lucru. În două săptămâni ar trebui să fim gata. Oricum, bani nu mai avem demult…bine, muncitorii încă nu știu.
Sunt implicat în tot ceea ce mă privește. Eu spăl, eu schimb, eu fac băița. Am experiență de 16 ani. Pentru moment, stăm cuminței, pentru că avem un copil de crescut, dar vom începe să mișunăm, de la câteva luni încolo” a povesti Cabral, într-o emisiune de televiziune.

Violența obstetricală e tot o violență!

Sarcina și nașterea ar trebui să fie o perioadă cu amintiri frumoase pentru fiecare femeie. Dar, pentru multe femei aceasta poate fi însoțită de momente de suferință, umilire și traumă. Violența obstetricală, sau umilirea femeilor în maternități, este un fenomen încă întâlnit în multe regiuni ale lumii. Violența obstetrică poate lua diverse forme, printre care refuzarea îngrijirii, ignorarea nevoilor și durerilor femeilor, abuzul verbal, violența fizică, comportamentul dezumanizat și nepoliticos.

La nivel mondial, data de 25 noiembrie este dedicată conștientizării abuzurilor din maternități. La fiecare 25 noiembrie (ziua împotriva violenței față de femei), se încearcă prin intermediul campaniei ca vocea femeilor umilite în timpul nașterilor să fie auzită.

Câteva femei au mărturisit cum s-a manifestat violența obstetricală în cazul lor:

,,Închide gura! Nu mai urla și nu împinge! Știai ce făceai când făceai sex, iar acum vezi rezultatul?”

,,Lasă că ți-a fost și bine!”

,,Spune mulțumesc că ești vie și tu, și copilul”

,,Ți-a plăcut când l-ai făcut, acum taci și îndură!”

,,Nu ești prima care naște, stai și rabdă”

,,Ce urli în gura mare, te aude toată maternitatea”

,,Și ce dacă te doare, trebuia să te gândești la asta 9 luni în urmă”

,,Naște mai repede, că n-am timp”

Primul pas către stoparea practicilor abuzive și denigrante la naștere este informarea!

Fiica lui Bill Gates este însărcinată. Tânăra a publicat primele imagine cu burtica de gravidă

Jennifer Gates, fiica miliardarului american este însărcinată cu primul ei copil. În vârstă de 26 de ani, Jennifer este căsătorită cu Nayel, în vârstă de 31 de ani, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Tânăra a postat prima imagine cu burtica de gravidă.

Jennifer Gates este însărcinată. Fiica lui Bill Gates a publicat prima imagine cu burtica de gravidă

Aceasta poartă o rochie lungă de mătase, care i-a scos în evidență burtica de gravidă. În aceeași poză apare și soțul ei, iar cei doi zâmbesc în timp ce erau îmbrățișați.

jennifer gates insarcinata

Jennifer a mai postat o poză în care apare singură, în timp ce își ținea mâna pe burtă. Melinda Gates, fosta soție lui Bill Gates a comentat la imaginile postat de fiica sa. „Nu aș putea fi mai încântată să-l cunosc pe acest micuț și să văd cum deveniți părinți’. 

jennifer gates

Acesta nu este primul nepot pe care Bill și Melinda îl au. Cei doi au divorțat anul trecut, după 27 de ani de căsnicie.

Jennifer Gates, fiica cea mare a miliardarului Bill Gates, confondatorul Microsoft, s-a căsătorit cu Nayel Nassar, un jocheu egiptean. Nunta a avut loc anul trecut, iar atât Bill Gates, cât și Mellinda Gates au participat la marele eveniment. Nunta celor doi îndrăgostiți a costat 2 milioande dolari.

Jennifer Gates a absolvit facultatea în cadrul Universității Standford, în 2018. Aceasta a obținut o diplomă în bilogie umană, după care a luat un an pauză. Ulterior, a urmat cursurile facultății de medicină. Fiica lui Bill Gates a făcut echitație încă de la vârsta de 6 ani.

jennifer si sotul ei
jennifer gravida

Gabriela Damir și soțul ei, Roman Burlaca, într-o ședință foto emoționantă înainte de nașterea fiului

Gabriela Damir și Roman Burlaca trăiesc una dintre cele mai palpitante etape din viața de cuplu. Tinerii îndrăgostiți urmează în curând să devină părinți pentru prima oară și au decis să imortalizeze clipele printr-o ședință foto la care au participat în doi. Fericit și emoționat, viitorul tătic își susține protector aleasa.

Emoțiile sunt intense în așteptarea bebelușului. Vitoarea mămică este dovada că în perioada sarcinii, femeia poate fi deosebit de elegantă și plină de senzualitate.

Sfaturi de îngrijire a piciorului diabetic
Articolul anterior
Iată ce ținute au purtat vedetele la concertul „Șlagărul Anului – 2018”
Articolul următor