Andreea Marin a adoptat doi copii: un băiețel în China și o fetiță în Kenya

Andreea Marin, în urmă cu zece ani, a adoptat doi copii din Africa și Asia. Pe vremea când era ambasador UNICEF a fost în vizită în Africa , acolo unde s-a îndrăgostit de o fetiță din Kenya. Impresionată, desigur, de situația în care copila trăia, vedeta a decis atunci să o înfieze la distanță.

separator
Gestul său impresionant a continuat cu cel de-al doilea copil. De această dată, Andreea Marin a fost vrăjită de un băiețel din China. Vedeta le-a oferit celor doi acces la educație și datorită contribuției ei, dar și a altor oameni, aceștia au crescut mari și duc o viață fără lipsuri.

”Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, a declarat Andreea Marin, potrivit Libertatea.

În prezent, cei doi copii adoptați ai Andreei Marin sunt majori, iar viața lor s-a schimbat complet.

Un copil a fost obligat să achite de 2 ori taxa de călătorie cu microbuzul
Articolul anterior
Accident feroviar în Italia, lângă Milano: 2 morți și peste 30 de răniți
Articolul următor
Alte articole interesante