Andreea Marin apare într-un pictorial inedit, alături de fiica sa!

Deși publică rareori fotografii cu fiica sa, Andreea Marin a acceptat o provocare inedită și a participat la o ședință foto cu Violeta, fiica sa în vârstă de 11 ani, pe care a născut-o în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr.

separator

Reporterii revistei Viva, de peste Prut, au mers acasă la vedetă și au aflat lucruri curioase despre fetița Andreei Marin și relația acesteia cu mama sa.

Violeta este un copil care reușește să impresioneze, cu adevărat. ,,Dezinvoltă, hotărâtă, extrem de sociabilă și de comunicativă”. Este prima ședință foto cu cele două, de când Violeta a crescut.

,,Așa e, era atât de micuță când am făcut ședința foto anterioară, și acum e domnișoară… Nici nu-mi vine să cred că au trecut anii. Are 11 ani acum și e o năstrușnică sensibilă, dar și energică, isteață foc, cu o imaginație debordantă, matură și copil în același timp, descoperă lumea și se descoperă pe sine acum, iar eu sunt zi de zi emoționată să o văd evoluând și caut să nu îi arăt uimirile mele, de parcă m-ar vulnerabiliza în fața ei… Știi, în ochii copiilor noștri, suntem părinții ce le știu pe toate, iar eu știu că nu sunt așa, că nu am soluții la toate și nici răspunsuri la orice întrebare.

Îmi dau silința, și sigur am sufletul atât de mare, încât să le încapă pe toate și o dragoste nemărginită pentru ea! Aș dărâma munții, de ar fi nevoie, pentru fiica mea, și nu folosesc deloc cuvinte mari…”, a declarat Andreea Marin, pentru viva.ro.

 

Greșeala pe care mulți o fac când folosesc antiperspirant
Articolul anterior
27.000 lei s-au adunat la târgul de caritate organizat de Lilu! Un vis împlinit pentru trei copii care au nevoie de o casă
Articolul următor
Alte articole interesante