Andreea Marin, la un pas de depresie după ce a pierdut două sarcini extrauterine. Mărturisiri

De-a lungul anilor, Andreea Marin a avut parte de multe încercări ale vieții, dar de fiecare dată a reușit să treacă peste acestea. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că vedeta a pierdut două sarcini, iar una dintre clipele dureroase a avut loc în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin a fost chiar la un pas de depresie. Ea a vorbit deschis acest lucru pentru a le oferi susținere și încurajare femeilor care au trecut prin încercări similare.

Ajunsă la 46 de ani, Andreea Marin are o viață liniștită, alături de fiica sa, Violeta și de iubitul său, Adrian Brâncoveanu. Deși apare mereu zâmbitoare și fermecătoare, Andreea a avut parte de experiențe îngrozitoare de-a lungul anilor, dar pe care le-a ținut departe de ochii lumii. Vedeta de televiziune a pierdut două sarcini extrauterine, până în momentul să o aducă pe lume pe Violeta, fiica pe care o are cu Ștefan Bănică Jr.

Aceasta a povestit experiențele prin care a trecut pentru a încuraja femeile aflate în aceeași situație să nu renunțe. De asemenea, prezentatoarea tv a împărtășit și sentimentele pe care le-a avut după aceste două experiențe.

Prima sarcină pe care a pierdut-o s-a produs înainte să înceapă emisiunea care a consacrat-o. „Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. „Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.» În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.” „Şi dacă nu?!”, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. „Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă”, a povestit Andreea Marin.

Cea de-a doua sarcină a pierdut-o în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin a pierdut a doua sarcină chiar de ziua ei. Cu puțin timp înainte de a rămâne însărcinată cu Violeta, Andreea Marin a ajuns pe masa de operație din același motiv, și anume pentru că avea o sarcină extrauterină. „Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”, a explicat Andreea Marin.

sursa

Un ultim interviu al scriitorului Nicolae Dabija: „Anul 2020 n-a semănat cu nici unul de până acum”
Articolul anterior
Un minut de reculegere, ținut în Parlament în memoria lui Nicolae Dabija
Articolul următor
Alte articole interesante