Angela Gonța a vorbit despre fiica ei și relația specială cu bona. Ekaterina vorbește fluent în limba rusă

Ediția din această seară a emisiunii ,,Iubește viața” de la Tv 8 a fost una mai specială. Invitata Tatianei Granciuc a fost Angela Gonța. De această dată, gazda emisiunii a încercat să o descoase de secrete chiar pe prezentatoarea știrilor de la Tv 8, în cadrul unui interviu de suflet așa cum obișnuiește să o facă cu toți invitații săi.

separator
Angela Gonța a răspuns la întrebările moderatoarei, iar dacă a venit vorba despre viața personală, toate emoțiile s-au îndreptat către Ekaterina, fiica în vârstă de 4 anișori a jurnalistei din căsnicia cu Vlad Filat.

Angela Gonța este în primul rând o mamă împlinită, iar acest lucru a putut fi observat lesne din interviul acordat. Vorbind despre Ekaterina, jurnalista nu și-a putut ascunde fericirea de pe chip. A radiat atunci când a vorvit despre ,,universul ei”, mândră de fetița sa căreia încearcă să-i ofere toată educația, așa cum știe ea mai bine. Jurnalista postează deseori filmulețe cu Ekaterina, iar internauții au putut observa că aceasta  vorbește fluent în limba rusă.

Jurnalista a dezvăluit secretul, fiind încântată că fiica sa știe să converseze în cel puțin două limbi la o vârstă atât de fragedă. ,,Bona ei vorbește cu ea în limba rusă. Chiar eu am rugat-o. Cu siguranță nu ar fi învățat limba rusă de la mine, deoarece eu nu prea o cunosc”, a dezvăluit Angela Gonța în cadrul emisiunii. ,,Copilul meu este crescut doar de mine și de bona ei. Ne-am împrietenit foarte mult. Nu mai pot vorbi așa, că este bona ei, este o prietenă a familiei noastre, mergem recirproc în vizite, cu familia ei, împreună. Astfel, petrecând mai mult timp cu ea, Ekaterina a început să vorbească limba rusă. Dar eu nu cedez. Înțelege foarte bine și limba română. Discutăm în două limbi. Iar atunci când se joacă cu alți copii, vorbește în limba română deoarece vrea să fie înțeleasă. Sunt convinsă că o să-mi mulțumească că știe limba rusă”, a mai spus Angela Gonța.A făcut-o intenționat? ,,Chiar nu am plănuit nimic. Copilul meu este român și crește într-un mediu românesc. Ea pur și simplu știe o limbă străină. A făcut o alegere bună. (…) Ekaterina a început să vorbească mai bine limba rusă, iar explicația e simplă, petrece mult timp cu bona ei”. Prezentatoarea Tv a mai dezvăluit că Ekaterinei îi plac foarte mult jocurile și video-urile pentru copii de pe youtube. „Ea își imaginează că are un canal pe Youtube, dare este prea devreme. Actvitatea ei de bază este joaca. Are 4 ani, dar nu cunoaște literele. Nu este curioasă, iar eu nu insist. Dacă aș mai avea o experiență, m-aș preface că nu înțeleg limba rusă ca să vorbeacă cu mine românește”, a mai spus Angela Gonța.

În platoul emisiunii a fost invitat și un psiholog, care a vorbit despre când și cum este bine să înveți copilul de vârstă mică să vorbească mai multe limbi. Poți urmări emisiunea aici.

Vrei să fii partenerul proiectului galinatomas.com?
Articolul anterior
Agende electronice pentru elevii moldoveni, începând cu 1 septembrie 2019
Articolul următor
Alte articole interesante