Anna Smolnițchi, mama a două fetițe, a dezvăluit sexul bebelușului. Vezi ce desen și-a făcut pe burtică!

Jurnalista Anna Smolnițchi, mama a două fetițe, se află la sfârșitul trimestrului doi de sarcină și abia așteaptă să-l aducă pe lume pe cel de-al treilea bebeluș al cuplului. Într-un mod creativ, tânăra mămică a dezvăluit că este în așteptarea unui băiețel optând pentru un desen pe burtică.

”Unii dintre voi nu mai aveau răbdare, m-ați întrebat în mesaje private. Pentru alții, e o surpriză, mai ales că majoritatea au crezut în statistică, se așteptau să mai avem o fetiță. Acum spuneți-mi și voi: oare nu e un mod extraordinar de a da vestea celor dragi despre sexul copilului? Pictând burtica?”, scrie Anna Smolnițchi pe Instagram.

”Femeile însărcinate au nevoie de relaxare în fiecare zi, dar și de momente de creație, în timp ce corpul lor creează o nouă viață în pântec. Recomand acest exercițiu minunat, o formă de terapie prin artă. Copiii sunt și ei încântați, au cam făcut tărăboi, au cam amestecat culorile, însă Vlada e obișnuită. Echipa U Happy vede în orice poznă a copilului o metodă de explorare a lumii înconjurătoare. Nu se supără, ci transforma totul într-o glumă. Grație desenului de pe burtă, fetițele noastre înțeleg și mai bine în ce fel crește Luca în burtică.”, mărturisește jurnalista.

O fetiță moldoveancă a apărut pe coperta revistei din Canada Top Teen
Articolul anterior
Un moldovean a făcut mare scandal într-un magazin din capitală: ,,Ai noștri stau cu varza pe câmp și voi aduceți din Albania”
Articolul următor
Alte articole interesante