Atunci și acum! Cum arată astăzi participantele concursurilor de frumusețe mini Miss

Concursurile de frumusețe în rândul copiilor încă se mai organizează în unele țări, deși mulți sunt împotriva acestora. S-a aflat că fetițele sunt supuse deseori unor proceduri necorespunzătoare vârstei, cum ar fi autobronzante, epilare, machiaj, coafuri complexe, tocuri și altele.

Pentru a câștiga titlul de cea mai frumoasă fată din Statele Unite, bebelușul Eden a trebuit să participe la castinguri și concursuri de frumusețe încă de la vârsta de doi ani. Fata mergea vioi pe podium și zâmbea radiant publicului și fotografilor. După cum s-a dovedit, nu fără influența băuturilor energizante și a bătăilor mamei. Potrivit doamnei Wood, ea a vrut doar să-și facă fiica mai rezistentă la stres în viitor. În curând, copilul a dezvoltat probleme de sănătate, iar mama ei aproape că a fost lipsită de drepturile părintești. Din fericire, până la vârsta de șase ani, fata și-a încheiat cariera de model și acum trăiește viața obișnuită a unui adolescent de 15 ani.

Dacă Eden a părăsit podiumurile la vârsta de 6 ani, Alana Thomson și-a început cariera la această vârstă. „Honey Boo Boo”, așa cum a fost supranumită în public, nu s-a încadrat în standardele competiției, dar a cucerit juriul cu farmecul ei. Astăzi, silueta Alanei s-a schimbat semnificativ.

Isabella Barrett poate fi considerată una dintre cele mai bogate modele mici. Luând parte la populara emisiune TV americană „Kids and Tiaras” (Copii și diademe), fata a început să promoveze Instagramul, unde a început să-și facă publicitate proiectelor. La vârsta de 10 ani, a lansat o linie de îmbrăcăminte și bijuterii și a câștigat aproximativ 2 milioane de dolari din afacerea și blogul ei. Evident, Isabella nu are de gând să renunțe la imaginea „Micuței domnișoare” și scoate fotografii strălucitoare din ședințe foto personale și publicitare, unde apare cu styling și machiaj luminos.

Myers McKenzie avea doar 5 ani când a apărut pentru prima dată la Toddlers and Tiaras Show și s-a dovedit a fi cel mai emoționant membru, gata să facă urât din orice motiv. Astăzi fata are 14 ani și, deși îi place să posteze selfie-uri, duce un stil de viață foarte modest – fără bronzat, machiaj, tocuri și cure de foame epuizante.

Dicky Paisley este aceeași domnișoară pentru care mama ei a ales costumul Juliei Roberts din Pretty Woman. Pentru un bebeluș care până atunci nu avea încă 10 ani, este cumva deplasat, nu? Nici publicul american nu a apreciat alegerea creativă și și-a exprimat indignarea în presă.

Tarelyn Ashberger a trecut prin toate „ororile” concursurilor de frumusețe pentru copii cu machiaj extrem de strălucitor, coafuri înalte și zâmbete artificiale și se pare că acest lucru nu i-a afectat deloc psihicul sau aspectul. La 16 ani, duce o viață activă – jucând volei, înot, făcând muzică, întâlnindu-se cu prietenii… Și arată mult mai natural decât atunci când mergea pe podium.

Madison Berg este una dintre acele fete care continuă să concureze până în prezent. Așadar, în 2017 a câștigat titlul de „Miss Teen Mississippi”. Astăzi, Berg studiază la universitate și este membru al echipei de majorete, lucru pe care îl demonstrează constant pe Instagram. Este plăcut să vezi că fata duce un stil de viață sănătos și se implică activ în sport.

Pentru prima oară mămică! Rihanna a născut

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți. Artista a născut un băiețel, potrivit The Independent.

Rihanna Becomes Barbados Ambassador for Education, Tourism | Time

Rihanna a născut pe 13 mai, potrivit unui raport TMZ publicat joi. Postul afirmă că cei doi artiști și-a întâmpinat primul copil în Los Angeles.

Deocamdată, nici Rihanna, nici rapperul nu au confirmat vestea despre sosirea bebelușului și nici nu au împărtășit numele fiului lor.

Pregnant Rihanna Rocks Leather Mini Dress During Fashion Show in Paris |  PEOPLE.com

Cuplul a dezvăluit că așteaptă un copil împreună în ianuarie, în timpul unei ședințe foto în Harlem, New York City. Cântăreața a purtat atunci o jachetă puf lung, roz, care a fost descheiată pentru a-și scoate în evidență burtica de gravidă.

Rihanna Is Pregnant, Expecting First Child with Boyfriend A$AP Rocky
Rihanna Welcomes First Baby with A$AP Rocky | PEOPLE.com
Rihanna and radical pregnancy fashion – how the Victorians made maternity  wear boring
Rihanna Gives Birth to Baby Boy | Vanity Fair

Fetița de 7 ani din Chișinău, dată dispărută, a fost găsită

Actualizare: Minora de 7 ani, dispărută ieri 18 mai, a fost găsită de polițiștii capitalei la domiciliul unei colege de clasă, după câteva ore de căutări.

Știre inițială: O fetiță din clasa I, din Chișinău, cartierul Telecentru, este de negăsit.

Ea are 7 ani. Fetița a fost văzută ultima dată astăzi, 18 mai, în jurul orei 13:00. Ea a spus că fratele ei a venit după ea. Acasă nu a ajuns.

Semne: rochie portocalie, colanti usori.

Poate că fetița a mers în vizită la unul dintre prietenii ei, colegii de clasă, sau poate a fost văzută la locurile de joacă.

Se cunoaște faptul că fetița a fost observată cu un adolescent de 15-16 ani, pe șoseaua Hâncești 62/3, transmite stiri.md.

Înălțimea fetiței e de 120 cm, complexitate medie, păr castaniu, ochi căprui de nuanță deschisă.

Era îmbrăcată într-o rochie de culoare galbenă-oranj și colanți/pantaloni albi, cu rucsac roz, încălțată în ghete albe.

Oricine are informații despre fata dispărută este rugat să sune la 112, 079 61 63 81 sau 068 48 40 90.

Chiar acum, o echipă de voluntari se adună la Liceul Siberian pentru a ajuta în căutarea fetiței. Cei care vor să se alăture, pot contacta coordonatul – 079 616 381.

În Republica Moldova ar putea fi deschise minicreșe

Începând cu anul viitor, în Republica Moldova ar putea fi deschise minicreşe, iar activitatea bonelor va fi reglementată prin lege. Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale lucrează la elaborarea unui astfel de proiect.

8 exerciții pentru bebeluși – Copii și Părinți

Din septembrie, familiile cu copii, incluse în Programul social, vor beneficia de ajutoare sociale mai mari din partea statului, transmite tvrmoldova.md.

Potrivit statisticii, 52 la sută dintre familiile sărace din Republica Moldova sunt familiile cu copii. Pentru a le sprijini, statul a decis să opereze modificări la sistemul de ajutor şi să majoreze, din septembrie, alocaţiile sociale. Asta va duce şi la creşterea numărului de beneficiari incluşi în Program.

DAN PERCIUN, deputat, preşedintele Comisiei protecţie socială: „Cu tot suportul care vine din partea statului noi nu reuşim să scoatem aceste familii din sărăcie. Ele continuă să fie acolo, în special cele cu trei şi mai mulţi copii, şi atunci am considerat că este important să punem asta ca prioritate. 

Reforma a fost pornită şi ea o să se finalizeze în luna septembrie, când nemijlocit o să intre primele plăţi majorate. În mediu o plată de ajutor social este de 600 de lei, dar va fi semnificativ mai mare, practic dublu de ceea ce este la moment”.

În Parlament a fost înregistrat recent un proiect de lege care prevede extinderea perioadei în care poate fi oferit concediul de paternitate de la 56 de zile până la un an. Proiectul prevede şi crearea unui program flexibil de muncă pentru părinţi. 

Ministerul Muncii a anunţat că lucrează la elaborarea unui proiect care prevede deschiderea minicreşelor şi reglementarea activităţii bonelor. Asta în condiţiile în care rata de acoperire cu servicii de creşă pentru copiii sub trei ani în Republica Moldova este sub 20 la sută, iar în Chişinău – de doar 12 la sută.

MARCEL SPATARI, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale: „Elaborăm un cadru mai flexibil, dar securizat pentru apariţia unor minicreşe sau pentru a reglementa activitatea bonelor la domiciliu, inclusiv a bonelor care primesc la ele acasă copii. O persoană va putea să se înregistreze în calitate de îngrijitor pentru copii de vârstă timpurie, dacă este certificată şi dacă se înregistrează oficial.”

Ministerul intenţionează să creeze şi un Fond public de finanţare a creşelor şi un mecanism de acordare a tichetelor de creşă.

MARCEL SPATARI, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale: „Dacă standardele vor funcţiona, de ce să nu subvenţionăm aceste minicreşe? Astfel de soluţii există la nivel internaţional, în Germania se numesc mame de zi”.

Fondul ONU pentru Populaţie salută iniţiativele legislative propuse şi cele aprobate recent de autorităţile de la Chişinău.

NATALIA PLUGARU, reprezentantă UNFPA Moldova: „Fiind întrebată populaţia Republicii Moldova în ce măsură reușeşte să combine viaţa de familie şi cea profesională, doar 5% au spus că reușesc să facă acest lucru. Ceea ce indică că există un teren foarte mare de lucru.  

Atunci când ţările oferă şansa de partajare a concediului de îngrijire a copiilor, ore flexibile de muncă, toate acestea pe termen lung au un impact foarte benefic asupra dezvoltării cognitive a copiilor, asupra relaţiilor pozitive în cuplu”.

În prezent, sunt în proces de elaborare standardele de ocupare pentru bone. De la 1 septembrie vor fi organizate cursuri pentru certificarea profesională a acestora.

Divorțul și căsătoria cu nepoata fostei soții l-au transformat în cel mai bun fotbalist al anului
Articolul anterior
A purtat o rochie de mireasă de 50 de euro și a fost comparată cu Meghan Markle
Articolul următor