Băiețelul care a vrut să-i cumpere o mașină mamei sale și a devenit milionar

Un elev de 15 ani, din New Jersey, a vrut să-i cumpere mamei o mașină și a devenit milionar. Corey Nieves a început o afacere cu prăjituri, astfel dorindu-și ca mama lui să nu mai ia autobuzul, ci să-și permită să circule cu o mașină. La început, băiatul vindea ciocolată caldă la restaurantul unui prieten, dar și-a dat seama că este fascinat de produse de patiserie și a început să caute o rețetă pentru prăjitura perfectă.

„A fost nevoie de aproape un an pentru a aduce prăjiturile cu stafide din fulgi de ovăz la perfecțiune”, a spus mama lui Nieves, Lisa.

Drept urmare, mama și fiul au reușit să dezvolte rețeta optimă, iar în 2012, când Nieves avea opt ani, și-au deschis propria producție de biscuiți.

Produsele au început să câștige rapid popularitate, în special clienții au fost atrași de faptul că 75 la sută din ingrediente erau naturale și nu conțineau conservanți. Mama și fiul au obținut un succes și mai mare odată cu lansarea livrării la domiciliu de dulciuri. Familia a atras investiții de 100.000 de dolari și au început să colaboreze cu mari corporații.

La șapte ani de la înființarea companiei, averea lui Corey a fost estimată la un milion de dolari. Tânărul a spus că îi place nu numai gătitul, ci și moda – chiar a reușit să participe la campaniile de publicitate ale unor mari branduri de modă. După absolvire, tânărul om de afaceri plănuiește să aplice la Universitatea Princeton.

Bebelușul care s-a născut cu o „carapace” pe spate și pe care părinții l-au poreclit „mica țestoasă ninja”

Un copil s-a născut având o formațiune neobișnuită pe spate, asemănătoare cu o „carapace”. Părinții l-au poreclit pe micuț „mica țestoasă ninja”, după un celebru desen animat. Imaginile cu micuțul au ajuns pe internet și au devenit virale. Aceasta este incredibila și emoționanta poveste de viață a unui copil pe nume James McCallum. Atunci când a venit pe lume, medicilor nu le-a venit să creadă cum arată cel mic.

colaj foto cu James McCallum si poza alaturi de el si parintii lui

Acesta s-a născut cu o formațiune ca o „carapace” pe spate. Părinții l-au poreclit „mica țestoasă ninja”, după un celebru desen animat. Cel mic suferă de o boală rară de piele și imaginile cu el au făcut rapid înconjurul lumii.

James McCallum s-a născut cu o imensă formațiune pe spate, ce îi acoperea aproape tot spatele. Când l-au văzut, atât medicii cât și părinții s-au mirat din plin. Mama băiatului, pe nume Kaitlyn, a dezvăluit faptul că ecografiile pe care le-a făcut în timpul sarcinii nu au dezvăluit nimic cu privire la această afecțiune gravă de piele. În august 2021, atunci când a născut la Morton Plant Hospital din Clearwater, Florida (Statele Unite ale Americii), femeia a înțeles că bebelușul său se confruntă cu o problemă medicală.

Părinții au cerut imediat să se facă investigații și au fost nevoiți să aștepte mai multe luni până la primirea unui diagnostic. Ceea ce îi îngrijora și mai mult pe cei doi părinți era faptul că respectiva formațiune a continuat să crească și să semene tot mai mult cu o „carapace”. Ulterior a ieșit la iveală faptul că formațiunea era, de fapt, un nev congenital. După două operații, băiatul poreclit între timp de părinți drept „mica țestoasă ninja” (după un ce celebru film și desen animat) a putut să stea și pe spate, nu doar pe lateral.

Părinții băiatului sunt fericiți că cel mic a scăpat de „carapacea” inestetică și deloc comfortabilă, ce îl împiedica să ducă o viață pe deplin normală.

„James era prea mic la momentul operației ca să își poate aminti că a trecut prin intervenții neplăcute”, a mărturisit mama băiatului, potrivit antena1.ro și mirror.co.uk.

Acum, părinții sunt determinați să facă tot ce le stă în putință pentru ca cel mic să fie complet vindecat și cu cicatrici cât mai mici.

Marina Cârnaț a publicat imagini de la ecografie, în care se vede foarte bine fața bebelușului. Internauții au decis cu cine seamănă viitorul membru al familiei

Însărcinată cu al nouălea bebeluș, Marina Cârnaț savurează fiecare moment din perioada sarcinii, iar uneori împărtășește cu urmăritorii săi curioși detalii emoționante. Recent, faimoasa mămică a efectuat examenul ecografic și a postat imagini cu fața bebelușului.

„Doamne, îți suntem recunoscători pentru toate comorile noastre!”, a spus Marina Cârnaț. Totodată, bloggerița și-a întrebat urmăritorii cu cine cred ei că seamănă viitorul membru al familiei.

“Faceți cunoștință cu al 11-lea membru al familiei noastre. Trăsăturile feței se văd foarte clar! Cu cine seamănă?”, și-a întrebat bloggerița urmăritorii.

Internauții au dat răspunsuri în mod activ: „Mi se pare că seamănă cu Mia!”, „Sincere felicitari! Să aveți parte de bucurie, multă sănătate și să decurgă bine sarcina”, ,,Seamănă cu tăticul!”.

mamaplus

Amintim că Marina și Teodor Cârnaț cresc împreună 8 copii: Teo, Manuella, Mateo, Teia, Tadeo, Malvina, Tamia și Mia.

Moldova Artist Marina Carnat aka marinacarnat, Creating An Impact In The  Family Music Industry | PRUnderground
Cum incepi si dezvolti interesul alimentar la copil? Marina Carnat: „Suntem  ceea ce mancam, deoarece hrana pe care o consumam are direct legatura cu  sanatatea, dispozitia si intelectul nostru”

Bonă în străinătate, 7.500 de euro pentru 6 săptămâni. Anunțul incredibil al unei familii

Un anunț de angajare mai mult decât atractiv a apărut recent pe site-urile de publicitate din Austria, în care un cuplu rezident în localitatea austriacă Maria Wörth din districtul Klagenfurt-Land (Carintia) caută o bonă pentru fiica lor care se va naște pe 7 iulie. Pentru o perioadă de șase săptămâni, bona va primi un salariu de 7.500 de euro.

Potrivit heute.at, bona ar câștiga 250 de euro pe zi, în condițiile unui program de muncă normal, respectiv opt ore pentru cinci zile din săptămână, scrie rotalianul.com.

Însă „plata generoasă” a familiei americano-austriece care așteaptă un bebeluș presupune un altfel de program pentru bona dorită.

„Timpul de lucru ar fi de 12 până la 18 ore zilnic”, se precizează în anunț, unde ar fi incluse și turele de noapte. În schimb, zilele de odihnă, weekend-urile libere sau problema asigurării de sănătate nu au fost menționate.

De asemenea, de la viitoarea bonă se așteaptă și sarcini suplimentare.

Pe lângă activitățile obișnuite bonelor, cum ar fi îmbăierea, schimbarea scutecelor, pregătirea și curățarea biberoanelor, spălatul hăinuțelor, adormirea bebelușului sau scoaterea sa la plimbare, pentru micuța încă nenăscută se dorește și „intrarea sa într-un ritm optim de somn” și documentarea dezvoltării greutății sale.

Ca și cerințe ale angajatorului, una singură este specificată în anunț: experiența cu nou-născuți. Cunoașterea limbii engleze este un avantaj pentru obținerea slujbei, dar nu este obligatorie, la fel și cunoștințele de limba germană, conform textului din anunț.

În schimb, bona câștigătoare a postului se poate aștepta la o „vară împreună, la lac”. Persoanele interesate pot aplica prin trimiterea unui e-mail la adresa neugeburtenbetreuung2023@gmail.com .

Un medic canadian a descoperit un embrion în ficatul unei femei
Articolul anterior
Ministerul Educației va distribui 10 mii de calculatoare instituțiilor de învățământ din țară
Articolul următor