Barbie a lansat 17 păpuși noi inspirate din femei reale și influente!

Barbie și-a propus să aibă o nouă abordare după ce timp de 58 de ani a introdus, prin păpușile create, conceptul de frumusețe și modă copiilor din lumea întreagă.

separator

Pentru a înțelege mai bine nevoile consumatorilor, compania a făcut un sondaj amplu în care a implicat 8000 de mame. Așa a descoperit că 86% dintre ele sunt îngrijorate cu privire la modelele pe care le au fiicele lor. Barbie n-a stat mult pe gânduri și a creat 17 modele noi de păpuși, inspirate din femei reale și puternice.

„Fetele au putut mereu să se joace cu diferite roluri și meserii atunci când a venit vorba de Barbie și suntem fericiți să putem pune lumina pe adevărate modele, astfel încât să le aducem aminte micuțelor că ele pot deveni orice-și doresc”, a spus vice-președintele și general manager-ul Barbie, Lisa McKnight.

Fiecare păpușă din colecția „Inspiring Women” vine cu informații despre cum femeia aleasă a schimbat societatea. Line-up-ul este format atât din prezențe feminine istorice, cât și contemporane. Printre ele sunt Amelia Earhart, prima femeie care a zburat peste Oceanul Atlantic, și Frida Kahlo, celebra pictoriță mexicană. Barbie a completat și colecția Shero, lansată în 2015, cu nume moderne precum Chloe Kim sau Hélène Darroze.

Amelia Earhart – pilot

Ashley Graham – model și activistă

Chloe Kim – campioană snowboarding

Frida Kahlo – artistă

Katherine Johnson – fizician și matematician NASA

Martyna Wojciechowska – jurnalistă

Nicola Adams Obe – campioana box

Yuan Yuan Tan – primă balerină

sursa

Un bebeluș născut prematur a fost descoperit în cimitir
Articolul anterior
Keira Knightley a purtat peruci timp de 5 ani! Care a fost motivul?
Articolul următor
Alte articole interesante