Bebeluș abandonat într-un depozit de deșeuri, salvat de un câine

Viața unui bebeluș abandonat într-un depozit de deșeuri din în Cebu, Filipine, a fost salvată de un câine.

Bebeluș abandonat în deșeuri, salvat de un câine care a alertat un motociclist

Cățelul „a cerut” ajutorul unui motociclist, iar când bărbatul a înțeles mesajul și l-a urmat în munți, transmite digi24.ro.

Junrell Fuentes Revilla mergea cu motocicleta prin munții din Cebu. Deodată, un câine a apărut de nicăieri și a început să alerge după el, lătrând puternic, conform La Stampa.

La început, bărbatul a crezut că este doar un câine deranjat de motor, apoi și-a dat seama că vrea să-i „spună” ceva și nu va renunța până nu se va opri.

Câinele a lătrat fără încetare, „de parcă ar fi avut nevoie disperată să spună ceva”. Junrell s-a oprit, l-a mângâiat și și-a dat seama că vrea să-i arate ceva, să-l ducă undeva.

Copleșit de situație, l-a urmat. Câinele a început să-l ghideze de pe potecă spre un depozit de deșeuri. Și acolo a văzut „un pachețel”.

Când s-a apropiat, bărbatului nu i-a venit să creadă ochilor: era un nou-născut înfășurat într-un prosop, încă în viață.

Câinele nu este vagabond, ci aparține unei familii numeroase care trăiește în munți.

Copilul a fost dus la cea mai apropiată secție de poliție: părea să aibă o stare bună de sănătate, în ciuda faptului că a fost abandonat într-un depozit de deșeuri.

Povestea s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, iar mai mulți voluntari au pornit în căutarea câinelui.

Așa au aflat că nu e un câine vagabond, ci aparține unei familii numeroase care trăiește în munți.

„Familia este iubitoare de câini și are alți 4 căței, precum și 5 pui. Nu vom uita niciodată ce ne-a spus proprietarul său: «Oricât de grea ar fi viața, chiar dacă sunt sărac, îmi hrănesc toți câinii și îi îngrijesc»”, a declarat un voluntar.

Valeria Fainescu, sexy în lenjerie intimă în ultimul trimestru de sarcină
Articolul anterior
Copil de 10 ani, externat cu aplauze după o formă severă de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante