Bebeluș abandonat într-un scaun de mașină, la marginea drumului. Șoferul care l-a salvat a izbucnit în lacrimi. Cum s-a întâmplat nenorocirea?

Șoferul l-a luat pe cel mic de pe marginea drumului și a mers cu el la o casă din apropiere, ca să primească apă și mâncare, până la sosirea polițiștilor.

„Când l-am văzut pe acel copilaș mi-a venit să plâng! Cum de l-a lăsat inima să lase așa un copil, pe marginea drumului”, a spus șoferul, potrivit abc13.com.

Șoferul care lucrează pentru Amazon a făcut o descoperire mai puțin obișnuită, pe traseul spre o livrare, în Houston, Texas. Juan Carlos Flores era la volan când a văzut la marginea drumului un copil abandonat într-un scaun auto.

Juan Carlos Flores și-a continuat drumul, iar când a văzut mai mulți polițiști în apropiere, i-a abordat și i-a ajutat să ajungă cât mai repede la copil.

Așa a aflat că cel mic fusese dat dispărut după ce mașina în care se afla a fost furată de sub ochii părinților.

Camerele de supraveghere montate în zona în care a fost abandonat micuțul au surprins momentul în care hoțul l-a scos pe cel mic din mașină și l-a lăsat pe trotuar, făcându-se apoi nevăzut.

”Copilul a stat acolo aproximativ 20 de minute și multe mașini au trecut pe lângă el fără să oprească. E tulburător, sunt și eu mamă”, a spus femeia care le-a oferit polițiștilor imaginile prețioase cu momentul în care copilul a fost abandonat.

În cele din urmă, copilul a ajuns la mama lui, iar polițiștii au rămas să-l identifice și să-l găsească pe hoțul care a furat mașina.

sursa

Medic OMS: Noua tulpină de coronavirus se răspândește rapid și în rândul copiilor, însă nu îi afectează mai grav
Articolul anterior
O femeie din Bălți a plătit un asasin pentru omorul la comandă al amantei fostului soț
Articolul următor
Alte articole interesante