Bebeluş ,,uitat” de mamă la -32 grade, într-o casă părăsită

Valentina Fadeeva, în vârstă de 22 de ani, este acuzată că şi-a abandonat bebeluşul de un an, într-o proprietate dezafectată din Rusia, la temperaturi brutal de reci. Sora băiatului, în vârstă de patru ani, a suferit şi ea degerături severe pe mâini, deși pe ea o luase acasă. Copilul se luptă să trăiască. Femeia ar putea fi condamnată la 20 de ani de detenție.

Ambii copii sunt internaţi în stare gravă într-un spital din capitala regiunii Tatarstan, Kazan. Medicii se luptă pentru salvarea băiatului, care suferă de hipotermie acută. Bebeluşul ar fi fost găsit cu degerături pe față, urechi, brațe și picioare.

Femeia riscă până la 20 de ani de închisoare.

Valentina Fadeeva susţine că a fost forțată să-și părăsească casa cu copiii după o „ceartă” cu concubinul mamei sale, care consumase o cantitate mare de alcool. Bărbatul a fost audiat de polițiști, dar ulterior eliberat.

Mama ei, Marina Sadykova, în vârstă de 49 de ani, a găsit copilul aproape mort, după ce a ajuns acasă la două dimineața, din tura de noapte, scrie The Sun.

Elena Kosova, șefa administrației din satul Kurkul, unde locuiește familia, a declarat că mama a fost „vizibil suparată” când și-a dat seama că „aproape și-a ucis fiul”.

„Mama îl ținea în brațe, plângea şi spunea ,,Te-am născut… trebuie să trăiești!”, a povestit ea.

Fadeeva a susținut că a luat-o pe fată acasă și a încălzit-o, când s-a plâns de frig, dar a „uitat” de fiul ei care dormea.

Sursa

Oficial american: ,,Sunt convins că până în luna iunie vom reuși să oprim răspândirea acestui virus”
Articolul anterior
Câte cazuri de Covid-19 au fost confirmate astăzi, 17 ianuarie?
Articolul următor
Alte articole interesante