Beyonce a fost surprinsă cu burtica de însărcinată. Acum, totul e clar!

Beyonce ar aștepta al patrulea copil. Artista de 36 de ani a întețit speculațiile în timpul vacanței din Franța, unde se afla alături de Jay-Z și fiica lor cea mare, Blue Ivy. Fotoreporterii francezi au observat la Beyonce o burtă proeminentă de graviduță.

separator

Mamă a trei copii, faimoasa artistă americană a oferit și alte indicii despre o nouă sarcină. Beyonce a apărut cu un tricou pe care era inscripționat mesajul „Carter 4”. Iar o fotografie recentă, în care aceasta apare alături de soțul ei și o sticlă de bere fără alcool, este dovada clară că Beyonce va deveni mămică din nou, potrivit unui utilizator Twitter.

Zvonurile nu au fost confirmate de artistă, dar și în cazul sarcinilor anterioare, acestea nu au fost anunțate decât foarte târziu. Beyonce și Jay-Z au trei copii, o fetiță de 6 ani, Blue Ivy, și gemenii Rumi și Sir, de un an.

Primele suspiciuni despre sarcină au apărut în timpul primelor concerte din Franța, din cadrul turneul muzical european On the Run II, când vestimentațiile scenice au trădat o burtică rotunjoară.

sursa

Insulte și bătăi într-un troleibuz în Capitală. O adolescentă s-a luat la harță cu câțiva pasageri
Articolul anterior
Avertismentul specialiștilor: o nouă jucărie care devine tot mai populară ar putea îmbolnăvi copiii
Articolul următor
Alte articole interesante