Bloggerița Valeria Țurcan, despre numele fiului ei: ,,Ne-a luat 9 luni de căutare și cercetare”

Bloggerița Valeria Țurcan a devenit recent mămică, ea și soțul ei alegând un nume deosebit pentru fiul lor. Cei doi părinți și-au numit băiețelul Saul, un nume rar care a trezit curiozitatea internauților. Într-o postare pe facebook, tânăra mămică a dezvăluit cum au ales acest nume pentru primul lor bebeluș. Totodată, membrii familiei au participat la prima lor ședință foto ,,în trei”.

,,De ce ia-ți pus numele SAUL? Ce semnifică numele? Poate totuși te răzgândești să-l numești așa?… Numele care l-am ales pentru copilul nostru are o semnificație profundă ce ne-a cucerit. Este unul din cel mai puțin întâlnite nume de pe planetă, e scurt și clar, dacă nu e clar îl mai repetăm odată”, scrie Valeria Țurcan.

,,Numele SAUL este de proveniență ebraică și semnifică cel “cerut” sau “cel pentru care ne-am rugat”, a trecut un pic de timp până minunea s-a întâmplat, a fost așteptat SAUL, a fost primul rege al Israelului. Conform Bibliei, Saul a fost unul dintre cei mai frumoși bărbați din popor😁 dar nu după asta ne-am condus😅.

SAUL este numele ebraic al apostolului Pavel. Plus la toate am optat pentru un nume mai neobișnuit pentru că familia lui Maxim ne permite, el are rădăcini bulgărești și a ieșit SAUL Cerbadji😍 încă și mai complicat pentru alții dar destul de simplu pentru noi☺️ Noi suntem Fericiți și ne bucurăm că am făcut această alegere chiar dacă ne-a luat 9 luni de Căutare și cercetare”, a scris Valeria Țurcan pe pagina sa de Instagram.

Noi detalii despre accidentul tragic de la Copăceni: tânăra de 19 ani conducea de patru luni
Articolul anterior
Coronavirus: încă 670 de infectați în țară. Numărul bolnavilor gravi rămâne ridicat
Articolul următor
Alte articole interesante