Bucură-te de un antrenament GRATUIT pentru graviduțe! Înregistrează-te la webinar!

Dacă ești viitoare mămică, cu siguranță, îți este cunoscut faptul că alimentația și pregătirea fizică corectă în timpul sarcinii sunt importante atât pentru sănătatea bebelușului, cât și pentru un travaliu ușor și o recuperare rapidă în perioada postnatală.

separator

În mod special pentru viitoarele mămici și starea lor de bine, Centrul Online de Nutriție și Sport Galinatomas.com a lansat Cursul Online de Nutriție și Sport pentru însărcinate!

Participă la webinarul pentru graviduțe din data de 25 iunie și beneficiază de un antrenament GRATUIT pentru însărcinate, alături de instructorul Unica Sport Aliona Trifan!

Cu o experiență de peste 8 ani în specializarea antrenamente pentru graviduțe, Aliona Trifan este pregătită să îți împărtășească cele mai valoroase sfaturi și instrucțiuni pentru a te bucura de o sarcină activă, fiziologică și o pregătire corectă în această perioadă însemnată.

Participă la webinar-ul online și vei afla:

Cum să te alimentezi corect și echilibrat în timpul sarcinii? Sfaturi despre nutriție de la Galina Tomaș- Doctor în științe medicale

La câte kilograme este normal să ajungi și cum să faci exerciții ca să te menții în formă?
Cum să ai o sarcină activă pentru ca nașterea să fie una ușoară?

Toate acestea și multe alte informații foarte utile pentru toate însărcinatele, vei afla la webinar-ul cu titlu GRATUIT din data de 25 iunie, ora 18:00.

Înregistrează-te chiar acum doar prin câteva click-uri la Webinar-ul pentru graviduțe! Vezi video!

Alex și Irina Marcoci: “Râd vecinii de noi” sau cum e să lași etajul 9 pentru o casă la sol
Articolul anterior
,,Aleea medicilor” a apărut pe o stradă pietonală din Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante