Bucurie! Sute de copii din țară primesc cadouri de Crăciun, datorită mamelor care fac donații din diferite colțuri ale lumii

Sute de copii din Moldova îndură sărăcie, lipsuri și frig, la vârsta când ar trebui să se bucure de o viață fără griji. Pentru ei Moș Crăciun vine doar în vis, chiar dacă, cu sufletul lor de copil, așteaptă o bucurie de sărbători.

separator

Unii copilași, din cei câteva sute, și-au mai șters din durere și lacrimi, primind deja cadourile cu emoții de nedescris.

Acest lucru se datorează miilor de mămici cu suflet mare, din țară, dar și din toate colțurile lumii, care se mobilizează în fiecare an pentru a aduce un strop de bucurie copiilor, în cadrul campaniei #ShoeBoxMoldova.

Mai mulți copii au primit daruri: jucării, hăinuțe, scutece, produse alimentare.

    

Cei care vor să susțină campania financiar (pentru produse alimentare, scutece, lapte praf) este deschis un proiect de donatii Suport pentru familii vulnerabile sau poți face donație prin Paypal: cristina.mastac@yahoo.com (cu mentiunea “proiect Craciun”).

De asemenea, puteți aduce donații personal. Oricine dorește să se alăture cu un cadou gata pregătit, este de asemenea binevenit!

Mare atenție. În regiunea de sud a țării circulă bancnote false de 200 de lei
Articolul anterior
O copilă de 14 ani, a fost vândută de către propria mamă
Articolul următor
Alte articole interesante