Cât costă serviciile lui Moș Crăciun și Alba ca Zăpada la matinee și vizite private, în Moldova

Sărbătorile de iarnă sunt de neconceput fără cel mai așteptat personaj al anului – Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada, care sunt la mare căutare de sărbători. Cât trebuie să scoată părinții din buzunar pentru serviciile unui Moș Crăciun în Moldova?

separator
Cei care îmbracă costumul și mai au și darul de a fi buni actori au șanse să-și transforme activitatea în una destul de profitabilă. Şi asta pentru că tot mai mulţi părinţi apelează la serviciile animatorilor când e vorba de matinee şi serbări private pentru a le face şi mai frumoasă sărbătoarea copiilor.

În medie, preţurile pentru astfel de servicii pornesc de la 800 de lei, iar suma poate creşte în funcţie de programul pe care îl au şi timpul pe care-l petrec cu picii. Actorii spun că tot mai mulţi părinţi obişnuiesc să transmită cadourile prin intermediul lui Moş Crăciun.

La petrecerile din grădinițe, suma poate ajunge și la 100 de euro.

„Copiii în primul rând aşteaptă o adevărată magie. Fiecare comandă, fiecare matineu la care noi plecăm este individual care este stabilit din timp de către părinţii acestor pici. De obicei ei ne întreabă dacă scrisorile pe care le-au scris au ajuns la moşul în redacţie”, a menţionat un bărbat în rol de Moş Crăciun.

Costul divertismentului variază nu doar în funcţie de program. Cu cât data de 31 este mai aproape, cu atât şi preţurile cresc. „Cea mai încărcată perioadă este începând cu mijlocul lunii decembrie şi desigur până la data de 31 decembrie. Mulţi clienţi fac rezervări cu o lună înainte sau chiar cu două ca să aleagă cea mai dorită sau potrivită oră pentru ei”, a explicat Crăciuniţa, ajutorul lui Moş Crăciun.

„Părinţii doresc să vadă copilaşii lor un Moş Crăciun adevărat, un Moş Crăciun cu adevărat bătrânel, un Moş Crăciun care este cu adevărat magig, fermecat. Fiecare mămică doreşte ca copilaşul ei să primească o mică căldură din partea lui Moş Crăciun şi a Crăciuniţei, ca fiecare să se simtă special”, a precizat tânăra în rol de Crăciuniţă.

sursa: www.publika.md

Decis! Cinci zile libere pentru bugetari, cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Articolul anterior
WhatsApp te va da în judecată pentru acest gest!
Articolul următor
Alte articole interesante