Cât de voinicică este fetița lui Cabral. La 4 luni, Namiko arată ca un bebeluș de un an

Cabral și soția lui, Andreea Ibacka, au devenit în decembrie părinții unei fetițe superbe. Până acum, cuplul din România nu a dorit să arate public chipul fetiței și au fost extrem de rezervați cu fotografiile pe care le-au postat pe internet.

separator
Recent, Andreea Ibacka a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de mai multe preitene. Andreea o ține în brațe pe fetița ei, care deși are doar 4 luni, pare mult mai mare.

Fanii cred că micuța va fi înaltă, ca tatăl ei. Cabral are 2 metri.

Cabral a explicat cum a ales, alături de soția sa, Andreea, numele fetiței. ”Namiko este ”copilul valurilor”.

„Am căutat un nume foarte mult, nu neapărat că voiam ceva … dar efectiv nu simțeam că am găsit numele pe gustul nostru. Sunt foarte multe nume frumoase pe lumea asta, dar nu simțeam noi, parcă nu se lipea.”, a spus îndrăgitul prezentator. „La fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Inoke (n.r fiica cea mare a lui Cabral) are deja 16 ani, atâta sunt de bătrân! Acum câțiva ani, m-aș fi dat cu fundul de pământ explicând că nu am uitat nimic, dar acum, că a venit găina asta mică, este totul de la zero”, a glumit Cabral în emisiunea La Măruță.

Sursa

alte Articole interesante