Câți copii din grădinițe sunt confirmați pozitiv cu noul Coronavirus, în acest moment?

Conform ultimelor date actualizate, la data de 6 noiembrie, 6 instituții de învățământ din țară activează la distanță din cauza carantinei. Numărul elevilor testați pozitiv cu COVID-19 este de 227, iar 4386 de elevi au fost plasați în regim de autoizolare, anunță Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

separator

300 de cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul Coronavirus și 234 se află în izolare. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus 73 de persoane, iar alte 89 se află în autoizolare.

În învățământul profesional tehnic, în perioada 02-05 noiembrie, au fost înregistrați 21 de elevi testați pozitiv cu virusul Sars-Cov-2, 6 – cadre didactice. De asemenea, 10 grupe de elevi sunt plasate în autoizolare.

În învățământul superior, în perioada 02-05 noiembrie, avem 20 studenți testați pozitiv cu Covid-19, iar 104 de studenți se află în autoizolare. 11 cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul Coronavirus, în autoizolare se află 518. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate 3 persoane.

Din numărul total de 1398 de gradinițe, și-au reluat activitatea la decizia fondatorului 1303 instituții de învățământ.

În prezent, 11 grădinițe și 28 grupe de copii se află în carantină.

9 copii din grădinițe sunt confirmați pozitiv cu virusul COVID-19, iar alți 1069 de copii se află în autoizolare.

92 de cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul Coronavirus, în autoizolare se află 113 de cadre didactice. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus 39 de persoane, iar alte 132 se află în autoizolare.

În turul II al alegerilor prezidențiale vor participa mai mulți moldoveni, arată datele unui sondaj realizat recent
Articolul anterior
De ce mai multe țări interzic circulația pe timp de noapte în plină epidemie? Ce explicație au autoritățile
Articolul următor
Alte articole interesante