Caz îngrozitor în SUA. O femeie şi-a ucis gemenii de doar şase săptămâni. ,,Nu mă lăsau să dorm”

Caz șocant în SUA. O femeie şi-a ucis cei doi copilaşi pentru că „nu o lăsau să doarmă”. Aceasta a încercat mai întâi să-i hrănească cu lapte otrăvit, apoi a stat cu trupurile neînsufleţite timp de patru zile în casă.

Danezja Kilpatrick, în vârstă de 23 de ani, a fost trimisă în judecată sâmbătă dimineață, la două zile după ce a fost arestată pentru presupusa crimă a fiului Dakota și a fiicei Dallas.

Poliţia l-a găsit pe băieţel în pătuţ, în dormitor, cu o lamă încă înfiptă în craniu, în apartamentul femeii din Woodside. Întrebată de autorităţi unde se află cel de-al doilea copil, femeia a recunoscut că trupul acesteia se află sub chiuvetă, înfăşurat într-o pătură roz.

Procurorii au dezvăluit că Danezja, despre care se spune că este „bolnavă mintal”, a mărturisit poliției că „nu-și mai dorea bebelușii” și că a încercat inițial să-i otrăvească.

Mama ar fi încercat în primă instanţă să îi otrăvească amestecând laptele cu produsul de curăţat grăsimi şi suprafeţe dure, Pine-Sol, potrivit procurorului adjunct din Queens, Adarna DeFrietas.

Cadavrele bebelușilor au fost găsite joi, după ce sora lui Danezjei a sunat la poliție și a cerut autorităţilor să meargă şi să îi verifice apartamentul pentru a fi sigură că totul este în regulă, pentru că mama i-a dat răspunsuri evazive atunci când a întrebat-o despre locul unde se află bebelușii. Anchetatorii susţin însă că gemenii erau morţi de mai bine de patru zile, potrivit Daily Mail.

“Nu mă lăsau să dorm. Am renunţat şi am încetat să-mi mai pese. Nu mi-a păsat de copii, de aceea i-am otrăvit” le-a spus mama criminală ofiţerilor, motivând gestul şocant. De asemenea, ar fi recunoscut că nu-l cunoștea pe tatăl gemenilor și că a încercat singură să-i îngrijească.

Cu toate acestea, sora ei, Quanteya, în vârstă de 39 de ani, a contestat astfel de afirmații, spunând oamenilor legii că urma să stea cu fratele ei mai mic pentru a o ajuta să îngrijească bebeluşii.

Sora mamei criminale a postat o fotografie a bebelușilor când s-au născut, în martie, alături de mesajul: „Felicitări uriașe surorii mele Danezja pentru gemenii ei, Dallas și Dakota Kilpatrick. Sunt atât de fericită pentru ea”.

Femeia a fost acuzată de dublu omor şi dublă tentativă de omor, dar şi pentru deţinere ilegală a unei arme. Imaginile celor doi bebeluși au apărut de atunci pe rețelele de socializare. „Nu-i vreau. Nu mai suport”, a spus ea oficialilor.

Administrația pentru Protecţia Copiilor investighează, de asemenea, moartea gemenilor. Vecinii au spus că femeia se mutase în urmă cu o lună în zonă.

„Sunt atât de trist. Sunt zguduit. Sunt cu sufletul la gură”, a declarat vecinul Janelis Perez, 31 de ani.

Sursa

Încă 21 de persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus
Articolul anterior
Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de vis cu Mădălin Ionescu
Articolul următor
Alte articole interesante