Caz șocant la Ungheni. Un băiețel a fost bătut și violat de colegii săi de școală

Un minor din raionul Ungheni a fost agresat la sfârșitul lunii septembrie de către patru elevi din școala unde învățau împreună.

separator
Despre cazul dat a povestit pe o rețea de socializare o persoană care pretinde că este din aceeași localitate cu elevii, transmite știri.md.

„Viol. Ieri am fost la mine în sat (pentru moment locuiesc în oraș) și părinții mi-au povestit ce s-a întâmplat în sat. Cu vreo săptămână în urmă, vreo 4 băieți au furat ghizdanul unui alt băiat, mai mic decât aceștia. Copilul a fugit după ei pentru a-și lua ghiozdanul înapoi. Ei (băieții) l-au ademenit într-un loc mai îndepărtat și l-au violat și bătut măr în zona capului. Băiatul învață foarte bine, e din familie social-vulnerabilă, la fel și făptașii sunt din familii social-vulnerabile”, se arată în postare.

„Familia băiatului nu a făcut nimic, absolut nimic, nici măcar salvarea nu a chemat-o când au văzut copilul că a mers aproape 2 kilometri până acasă, plin de sânge, poliția la fel nu au chemat-o. Din sat nimeni nu s-a implicat. A doua zi copilul s-a dus la școală, de ce directorul nu a sesizat pe nimeni?”, s-a arătat indignat autorul postării.

Totuși, autoritățile din sat, asistența socială și poliția, s-au autosesizat după ce a fost făcut public acest caz. Ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu a declarat că acest caz este cercetat la momentul de față de către procurori.

Totodată MAI a inițiat o anchetă pe marginea acestui caz. Surse din cadrul Procuraturii Generale au declarat că pe acest caz a fost pornită o urmărire penală, iar dat fiind faptul că agresorii sunt minori, la răspundere vor fi trași părinții acestora. Alte detalii se stabilesc.

Atenție, mămici. Un copilaș de 3 ani a început să aibă simptome de scarlatină
Articolul anterior
Italia: un moldovean a îmbrăcat haine de 400 de euro într-un magazin și s-a făcut nevăzut
Articolul următor
Alte articole interesante