Cazul femeii care a conceput al doilea copil în timp ce era deja însărcinată

O mămică din Anglia a rămas însărcinată cu al doilea copil în timpul sarcinii cu primul bebeluș, relatează The Sun.

Rebecca Roberts, în vârstă de 39 de ani, din Bristol, își purta fiul în burtică când a aflat că este din nou însărcinată. Rebecca și soțul ei au fost șocați când au aflat despre acest lucru. Așa cum spune englezoaica, inima ei a sărit din loc. În același timp, medicul ecografist nu a putut examina al doilea copil din cauza dimensiunii sale mici și a cerut femeii însărcinate să meargă și să sară puțin pentru ca bebelușul să se poată mișca.

Testele au arătat că al doilea copil a fost conceput în a treia săptămână de sarcină cu primul. Acest fenomen rar se numește superfetație – două ovule pot fi fertilizate într-o perioadă scurtă de timp, unul după altul.

Rebeccăi i s-a spus că acest lucru s-ar putea datora administrării de medicamente pentru fertilitate.

După cum s-a dovedit, al doilea copil a fost o fetiță.

În ciuda momentelor diferite de concepție, bebelușii s-au născut în aceeași zi. Fiica sa dovedit a fi mult mai mică decât fiul ei și a primit numele de Rosalie.

„Suntem norocoși să avem gemeni. Dar a avea gemeni atât de speciali este atât de drăguț, este minunat, sunt o binecuvântare”, a spus mama iubitoare.

Sângerei: Un tânăr în stare ebrietate și-a ucis prietena în urma unui accident
Articolul anterior
Autoritățile se pregătesc pentru organizarea examenelor absolvenților din clasele a IX-a și a XII-a. Testele ar putea să includă mai puține sarcini decât în anii precedenți
Articolul următor
Alte articole interesante