Cele mai frumoase citate despre copii, care sunt atât de adevărate!

În copii se regăsesc sufletește toți membrii familiei. Copilul este fericirea unei familii, a părinților și celorlalte rude, a fraților mai mari. Zâmbetul și inocența unui copil pot dărâma bariere și alina orice părinte anxios și încercat de problemele zilnice.

separator

Iată cele mai frumoase citate despre copii, care sunt chiar adevărate!

1. Cel mai important lucru pe care-l poate face un tată pentru copilul său este să-i iubească mama. (Theodore Hesburgh)

2. Să ne sacrificăm astăzi astfel încât copiii noștri să aibă un viitor mai bun. A. P. (J. Abdul Kalam)

3. Copiii mei sunt motivul pentru care râd, zâmbesc și vreau să mă ridic în fiecare dimineață. (Gena Lee Nolin)

4. Nu vă faceți griji că copiii nu vă ascultă niciodată; să vă faceți griji, pentru că ei vă urmăresc mereu. (Robert Fulghum)

5. Copiii sunt ancorele care țin o mamă la viață. (Sofocle)

6. Toți copiii sunt artiști. Problema este cum să rămâi un artist după ce crește. (Pablo Picasso)

7. În fiecare zi a vieții noastre facem depozite în memoria copiilor noștri. (Charles R. Swindoll)

8. Cele mai mari daruri pe care le puteți oferi copiilor sunt rădăcinile responsabilității și aripilor independenței. (Denis Waitley)

9. Copiii sunt cheile paradisului. (Eric Hoffer)

10. Patrimoniul și idealurile noastre, codul și standardele noastre – lucrurile în care trăim și învățăm copiii noștri – sunt păstrate sau diminuate prin cât de liber schimbăm idei și sentimente. (Walt Disney)

11. Există doar două moșteniri de durată pe care sperăm să le oferim copiilor noștri. Unul dintre acestea este rădăcini, iar celelalte, aripi. (Johann Wolfgang von Goethe)

12. Copiii reprezintă viitorul, îi încurajează, îi susțin și îi îndrumă. (Catherine Pulsifer)

13. Copiii mei au fost întotdeauna o mare sursă de inspirație pentru mine și pentru învățători minunați și m-au ținut foarte aproape de pământ și foarte umili. (Wayne Dyer)

14. Părinții cu cuvintele, atitudinile și acțiunile lor posedă capacitatea de a binecuvânta sau de a blestema identitatea copiilor lor. (Craig Hill)

15. Nu este ceea ce faceți pentru copiii voștri, ci ceea ce le-ați învățat să le facă pentru ei înșiși, ceea ce le va face ființe umane de succes. (Ann Landers)

16. Șapte lucruri pe care fiecare copil trebuie să le audă: Te iubesc, Sunt mândră de tine, Îmi pare rău, Te iert, Ascult, E responsabilitatea ta, Ai ceea ce este nevoie. (Josh Shipp)

17. Învățați-le copiilor că sunt unici. În acest fel, ei nu se vor simți presați să fie ca toți ceilalți. (Cindy Cashman)

18. Întotdeauna să-ți săruți copiii noaptea bună chiar dacă deja dorm. (Andrew Carnegie)

19. Copiii merită să fie iubiți și să știe că sunt iubiți. Ei merită să fie prețuiți și să știe că sunt valoroși. (Dave Ramsey)

20. Copiii nu vă vor respecta doar pentru că sunteți părinții lor. Este nevoie de virtute și de un părinte bun pentru copii să înțeleagă de ce ar trebui să vă respecte. (Dr. Fred Cremone)

21. În primul rând, suntem copii părinților noștri, apoi părinți copiilor noștri, apoi părinții părinților noștri, apoi copii pentru copiii noștri. (Milton Greenblatt)

22. Cel mai mare dar pe care părinții îl pot oferi copiilor lor este să-i lase să vadă cât de mult părinții se iubesc unul pe celălalt. (Marko Petkovic)

23. Pe măsură ce copilul crește, relația devine complexă, mama luând roluri diferite în viața copilului, de multe ori crescând într-o relație de adult sănătoasă de respect reciproc. (Sarah Goldberg)

sursa

Vindeau găini colorate cu o substanţă galbenă, pentru a avea aspectul puilor de ţară
Articolul anterior
Învățătoarea ,,buclucașă” din capitală a încercat să își dea demisia, după 10 ani de activitate în învățământ
Articolul următor
Alte articole interesante