Celebra actriță a născut la 56 de ani! O surpriză pentru fani

Poate numele actriței Claudia Raia nu vă mai spune foarte multe, dar iubitorii de telenovele sigur îi recunosc chipul din megasuccesul brazilian „Terra Nostra”. În telenovela braziliană de epocă, difuzată la începutul anilor 2000, personajul ei, delicată Hortencia, se îndrăgostește de un bărbat tânăr și sărac, care locuiește în imobilul ei.

Numele Claudiei Raia a ținut, recent, prima pagină pentru o veste neașteptată: la 56 de ani, actrița braziliană a devenit mama celui de-al treilea ei copil, un băiețel pe nume Luca, deși acum patru ani intrase la menopauză.

O „negociere” cu Dumnezeu

Mamă a doi copii deja mari, Sophia (19 ani) și Enzo (25), din cel de-al doilea mariaj eșuat, Claudia Raia și-a dorit acum mai mulți ani și unul cu actualul ei soț, actorul Homem de Mello, cu care e căsătorită din 2018. Actrița a povestit că a făcut o fertilizare in vitro, când trecuse de 50 de ani, însă încercarea a fost nereușită. 

„Am avut o discuție serioasă cu Dumnezeu. I-am spus: Nu voi încerca asta decât o dată. Nu-mi voi provoca soarta. Voi încerca o dată, dacă merge, bine, dacă nu, voi înțelege”, a povestit ea într-un interviu, citată de People și tvmania.ro. Încercarea nu i-a reușit, ba, mai mult, acum aproape patru ani medicii au anunțat-o că a intrat la menopauză.

Rezultat: surpriză!

La 55 de ani, actrița a aflat însă că a rămas însărcinată. Anterior anunțului, la un examen medical, i s-a spus că pare că ovulează din nou, însă Claudia Raia a crezut că e o greșeală sau o întâmplare anormală care nu poate duce la o sarcină.

„Renunțasem la idee. Călătoream cu copiii, mergeam la sport, îmi vopseam părul. Totul era ok”, a spus ea.

Când a început să se simtă rău și toate analizele au ieșit bune, medicul i-a făcut și un test de sarcină. Nu numai că a ieșit pozitiv, dar actrița a aflat că trecuse deja de primul trimestru! În septembrie toată familia fusese anunțată.

Pe 11 februarie, actrița a anunțat că a născut. „Am reușit!”, a spus ea, împărtășind cu fanii nu doar vestea, ci și fotografii cu bebelușul, pe contul ei de Instagram. 

Bloggerița Maggy Platon, în așteptarea fetițelor gemene! Imagini emoționante alături de fiu și soț

Bloggerița Maggy Platon urmează să devină din nou mămică! De această dată, emoțiile sunt duble, deoarece tânăra mămică este însărcinată cu gemene. Pentru că se apropie momentul culminant, Maggy și-a dorit o ședință foto alături de fiul și soțul ei. Așa că, iată câteva din ultimele poze cu burtica rotunjoară!

Bloggerița a dezvăluit cum se simte în perioada specială din viața ei.

“Ohhh, fetele mele, de-ați ști cât de mult vă aștept!

Al treilea trimestru este foarte greu, nu că aș fi trecut ușor prin celelalte, dar acum răbdarea mea e la limită deja.

Dar, a mai rămas puțin, încă puțin… ❤️”, a menționat Maggy, pe Instagram, postand și câteva fotografii din cadrul sesiunii foto, în care își arată burtica.

Tânăra mămică a ales deja și numele pentru cele două fetițe, iar ințialele acestora sunt ,,S” și ,,M”.

Magdalena Munteanu, cunoscută pe comunitatea de pe Instagram ca maggy.platon, a devenit mămică pentru prima dată pe 15 septembrie 2019.

Maggy Platon este urmărită de peste 75 de mii de abonați pe Instagram. Bloggerița își surprinde urmăritorii cu postări despre modă, stil sănătos de viață, parenting și călătorii.

mamaplus

Fiul Lucianei Spînu a împlinit o lună. Interpreta a publicat o poză emoționantă

Interpreta Luciana Spînu a devenit mămică a doua oară pe 23 martie. Cuprinsă de emoții maxime, tânăra mamă a dezvăluit o fotografie adorabilă cu bebelușul ei, căruia i-a ales numele Marius.

mamaplus

Luciana a scris și un mesaj emoționant:

“Puiul nostru, astăzi are o lună !
Universul a vrut ca noi sa facem cunoștință mult mai devreme decât ne-am așteptat, și venit ca o minune și chiar cred ca ești minunea noastră…
Apariția ta în viața noastră a adus atâta liniște, culoare, magie, recunoștință… nu am cuvinte…
Atâta fericire și pentru Stelian… mă topesc când văd cât de tare te iubește și cu câtă gingășie te ,,drăgostește”.
Voi sunteți forța aripilor mele, voi sunteți zâmbetul meu, sunteți TOTUL  meu… 
Să crești mare, Marius!
Îngerașii noștri, să ne fiți sănătoși, că de restul o să avem noi grijă!”, a scris Luciana Spînu, pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi floare

Amintim că interpreta mai are un băiețel, pe nume Stelian, din căsnicia cu regretatul muzician Dorin Ieșeanu.

Dorin Ieșeanu și-a pierdut viața din cauza Covid-19, la doar 33 de ani.

După o perioadă plină de durere în care cerul s-a prăbușit efectiv peste ea, tânăra interpretă Luciana Spînu a găsit puterea de a se ridica de jos și a mai crede în iubire și în visul de a avea din nou o familie.

sursa foto: Facebook/Luciana Spînu

Părinții adoptivi vor fi obligați să le dezvăluie copiilor secretul adopției. Țara europeană care emite legea

Guvernul Estoniei, țară membră UE, intenționează să modifice Legea familiei pentru a-i obliga pe părinții adoptivi să le dezvăluie copiilor faptul că nu sunt părinți naturali, arată news.err.ee.

Cum spunem copilului că este adoptat? Sfatul psihologului

Potrivit sursei citate, în actuala legislație, copiii adoptați vor afla despre acest fapt doar dacă persoanele care i-au adoptat decid să-l împărtășească. Dacă părinții adoptivi ai unui copil nu reușesc să spună nimic, este posibil să nu afle că au o altă familie biologică undeva.

Irje Tammeleht, oficial din Ministerul Afacerilor Sociale, a spus că în prezent este posibil ca un copil să aibă amintiri despre o altă familie, în timp ce părinții adoptivi pot decide să nu împărtășească nicio informație.

Dacă ar fi aprobată, legea ar oferi tuturor copiilor adoptați dreptul de a cunoaște că sunt adoptați, părinții adoptivi fiind îndemnați să discute problema mai devreme decât mai târziu.

Helen Jõks, responsabilă cu politica privind drepturile copilului la minister, a spus că încă se discută care ar fi momentul în care părinții adoptivi ar trebui să spună copiilor despre părinții lor biologici. O opțiune este de a stabili o anumită vârstă până la care copiilor trebuie să li se spună. O altă variantă este ca părinții să o aducă de îndată ce se consideră că este rezonabil, cum este în Norvegia, de exemplu.

sursa: www.ziare.com

Curajul unui elev de la o școală din Moscova, la prelegerea lui Dmitri Kiseliov, cel mai toxic propagandist rus: „Putin a jefuit țara și și-a construit un palat”
Articolul anterior
Şi-au abandonat maşinile pe şosea şi au fugit cu bagajele ca să prindă avionul. Haos pe Aeroportul din Iaşi
Articolul următor