Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut copilul la 5 luni de sarcină. Mărturii dureroase

Chrissy Teigen și John Legend trec prin cele mai dificile momente. Cuplul aștepta cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor, însă micuțul lor a murit înainte de a se naște.

separator

Episodul tragic s-a petrecut la doar câteva zile după ce soția artistului a ajuns de urgență la spital.

„În aceste zile negre, vom plânge, vom jeli și totodată ne vom lua în brațe și ne vom iubi și mai mult unul pe celălalt și ceea ce avem împreună. Suntem în stare de șoc. Trăim genul acela de durere pe care nu îți dorești niciodată să o trăiești”, a fost mesajul transmis de cei doi pe rețelele de socializare.

Chrissy Teigen se confrunta de o lună cu o hemoragie. Recent, soția artistului a ajuns la spital din cauza complicațiilor apărute.

„După cum știți, în ultimele săptămâni am stat mai mult în pat. Mă ridic doar să merg la toaletă sau să fac baie. Nu mai fac dușuri, decât foarte rar. Și asta pentru că sângerez încontinuu. Mă aflu la jumătatea sarcinii, iar hemoragia cu care mă confrunt nu s-a mai oprit de o lună. Nu este vorba de sângerarea de implantare, fetelor. Cantitatea de sânge eliminată este mai multă decât la menstruație. Sunt pe mâinile unor oameni foarte buni la spital, care se ocupă deja de afecțiunea mea”, povestea Chrissy prietenilor ei virtuali.

Din cauza complicațiilor apărute, Chrissy și John au preferat să amâne alegerea numelui copilului, până după momentul nașterii. Așa că l-au „botezat” în timpul sarcinii Jack.

„El va rămâne mereu Jack pentru noi. Jack s-a luptat atât de mult să facă parte din familia noastră, așa că va rămâne pentru totdeauna prezent în inimile noastre. Din păcate, nu am mai putut face nimic pentru a opri sângerarea. Iar bebelușul nostru nu mai avea fluidul necesar dezvoltării sale, în ciuda transfuziilor de sânge”, a mai spus ea.

Chrissy Teigen și John Legend mai au împreună doi copii, Luna și Miles, concepuți prin fertilizare în vitro. Cea de-a treia sarcină fusese o surpriză pentru celebrul cuplu, fiind prima sarcină concepută pe cale naturală, ceva ce părea imposibil pentru Chrissy.

sursa: www.demamici.ro

Cleopatra Stratan, invitată de către un artist de peste Prut pentru realizarea unui nou videoclip!
Articolul anterior
691 cazuri noi de Covid-19, confirmate în ultimele 24 ore
Articolul următor
Alte articole interesante