Cleopatra Stratan, pe locul 4 într-un top al copiilor geniali din lume!

Renumita publicație wonderslist.com a realizat un top al celor mai talentați și geniali copii din lume. În listă se regăsește și Cleopatra Stratan, fiica interpretului Pavel Stratan.

separator

Cleopatra Stratan ocupă locul 4 din 10, în acest top. Interpretul Pavel Stratan, mândru de succesele fiicei sale, a împărtășit noutatea pe pagina sa de socializare.

Publicația wonderslist.com:

,,Unii oameni sunt înzestrați cu un talent magic încă din copilărie. Sunt super geniii și foarte inteligenți. În general, înainte de vârsta de 10 ani, aceștia și-au arătat abilitățile comparabile cu cele ale adulților cu înaltă înaltă calificare în domenii specifice; prin urmare, termenul copil minune este folosit pentru ei. Această listă îi prezintă pe cei 10 copii minune din diverse domenii din întreaga lume”.

Cleopatra Stratan

,,O artistă de 3 ani care câștigă 1000 € pentru fiecare piesă. Cleopatra s-a născut la 6 octombrie 2002 în Moldova. Ea a fost cea mai tânără interpretă care a obținut succesul comercial cu albumul ei „La Varsta de Trei ani”. Ea are, de asemenea, un record pentru a concerta live timp de două ore în fața unui public imens. Cleopatra deține recordul pentru cel mai bine plătit tânăr artist. Ea este cel mai tânăr artist care a primit premiul MTV”, mai scrie publicația wonderslist.com.

Vezi întregul clasameni aici.

Atenție! Acești bărbați sunt căutați de poliție
Articolul anterior
Dezvăluiri picante din viața intimă a Antoniei!
Articolul următor
Alte articole interesante