Condiții mai bune pentru mame și copii la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Clinicii ,,Emilian Coțaga”

Condiții moderne pentru pacienți și personalul medical au fost create după renovarea Unității de Primiri Urgente din cadrul Clinicii ”Emilian Coțaga”, Institutul Mamei și Copilului.

Grație lucrărilor de reparație încheiate recent, au fost reabilitate în totalitate sistemele de încălzire, apă caldă și apă potabilă, sistemul de ventilare, au fost schimbate ușile, geamurile și a fost repornit ascensorul din clădire care nu era funcțional de o lungă perioadă de timp.

În cadrul clinicii ,,Emilian Coțaga” se acordă asistența medicală specializată copiilor din republică, de la naștere până la vârsta de 18 ani.

Unitatea de Primiri Urgente acordă asistenţă medicală de urgenţă şi programată în regim non-stop și este specializată în triajul, evaluarea şi tratamentul de urgenţă al pacienţilor cu urgenţe medico- chirurgicale şi programaţi pentru consultații, tratament şi spitalizare ulterioară, asistenţă consultativă şi tratament ambulator sau referire în altă instituţie medico-sanitară.

Evenimentul a coincis cu ajunul sărbătorilor de iarnă, dar și cu celebrarea a 65 de ani de la fondarea Clinicii ”Emilian Coțaga”.

Mașină răsturnată pe viaduct. Momentul accidentului, surprins de o cameră de bord
Articolul anterior
Maia Sandu, mesaj către lucrătorii medicali: ,,Nu mai sunteți singuri în fața urgiei. Aveți în persoana mea și a echipei mele aliați de nădejde”
Articolul următor
Alte articole interesante