Copiii ducilor de Cambridge au stârnit discuții în online, pentru că au apărut în public în haine ieftine

Copii prințului William și ai lui Kate Middleton au trezit discuții în mediul online din cauza hăinuțelor pe care le-au purtat. Acest lucru a fost raportat de către publicația Daily Mail.

Prințul George și prințesa Charlotte au vizitat Palatul Sandringham pentru a sărbători Ziua Tatălui, împreună cu Prințul William.

George a purtat pantaloni scurți de culoare albastră, brandul Boden, de 30 de lire sterline, o cămașă în carouri albastre Il Gufo de 48 de lire sterline și adidași Nike albaștri de 40 de lire sterline.

Charlotte, la rândul său, a purtat pantaloni scurți Boden în valoare de 12 lire sterline, un pulover roz Ralf Lauren de 36 de lire sterline și adidași Nike de 40 de lire sterline, în aceeași culoare.

Ducele și Ducesa de Cambridge au fost criticați de internauți pentru că au ales lucruri ieftine pentru copii.

„Știind cât costă hainele lor, este greu de crezut că sunt copiii ducilor”, „Își îmbracă copiii cu haine second hand?”, „Este imediat evident pentru ce economisesc regii”, au spus unii.

În schimb, alți comentatori i-au susținut pe părinți. „Sunt îmbrăcați ca niște copii obișnuiți” , „Dimpotrivă, este bine, ,,Copiii minunați ai părinților minunați ”,„ Charlotte și George arată uimitor! ”, „ Sunt îmbrăcați ca niște copii decenți ”, au scris utilizatorii.

Coronavirus: 92 de infectați în ultimele 24 de ore, din care 2 cazuri de import, din Rusia
Articolul anterior
Două surori, în vârstă de 11 şi 12 ani, s-au înecat în Dunăre încercând să facă tiktok-uri. Fetițele se aflau în grija rudelor, ambii părinți fiind plecați la muncă în străinătate
Articolul următor
Alte articole interesante