Copil de 3 ani, găsit abandonat într-un cimitir împreună cu câinele său

Emoții șocante pentru un copil de 3 ani, care a fost abandonat, fără milă, într-un cimitir, chiar înainte de Crăciun. Cu două zile înainte de Crăciun, micuțul Tony, în vârstă de 3 ani, din Ohio, SUA, a fost abandonat într-un cimitir, împreună cu câinele lui, informează The Sun.

Polițiștii au fost chemați, la cimitirul Hope Memorial Gardens, acolo unde un martor le-a spus că a văzut un autoturism care se îndepărta rapid și un băiețel „alergând după mașină, urmat de un câine”.

Oamenii legii l-au găsit pe copil, care le-a spus cum îl cheamă. De asemenea, micuțul le-a spus acestora și prenumele părinților săi. Ulterior, polițiștii i-au fost identificat pe cei doi, însă băiețelul nu a mai fost dus acasă, ci a rămas în grija serviciilor sociale. Apoi, șeful departamentului de poliție Hinckley din Ohio, David Centner, a anunțat că Tony a fost preluat de o familie din Medina.

„Ancheta este încă în desfășurare, cu multe întrebări încă fără răspuns, dar vreau să îi asigur pe toți că Tony se descurcă foarte bine în casa iubitoare a unei familii adoptive de aici, din Medina”, a declarat acesta.

Oamenii au fost impresionați de ceea ce i s-a întâmplat lui Tony. De Crăciun, micuțul a primit multe cadouri din partea comunității. „Holul nostru este plin de cadourile care au fost lăsate pentru Tony”, a anunțat, într-o postare pe Facebook, David Centner.

„L-am contactat pe prietenul meu Moș Crăciun și mâine dimineață, după ce-și termină livrările, va opri la secția de poliție să încărcăm sania și să facem o ultimă oprire, pentru a ne revedea micul prieten”, a mai scris acesta.

,,Era atât de simplu și ușor”. Carla’s Dreams lansează ultima piesă din acest an, alături de un grup de copii
Articolul anterior
Peste 4,8 milioane de oameni au fost vaccinați împotriva Coronavirusului la nivel mondial
Articolul următor
Alte articole interesante