Copil de 6 ani, lipsit de mâncare şi apă, ar fi murit de mâna mamei vitrege, în Marea Britanie

Caz șocant în Marea Britanie. Un copil de şase ani a murit după nenumărate abuzuri la care a fost supus de tatăl său și mama vitregă. Arthur stea în picioare chiar şi 14 ore, fără pauză, şi îl torturau zi de zi. În cele din urmă, copilul a murit după o lovitură la cap.

Arthur Labinjo-Hughes a fost găsit în stare gravă în locuinţa sa din Shirley, Marea Britanie, pe 16 iunie 2020. A doua zi, a murit la spitalul pentru copii din Birmingham, autopsia demonstând că decesul a fost provocat de o lovitură în zona capului. Tatăl copilului, Thomas Hughes (29 de ani), şi partenera sa, Emma Tustin (32 de ani), au fost reţinuţi de poliţie, relatează Mirror.

Procurorul Jonas Hankin a declarat, în instanţă, că „Arthur nu avea voie să ia masa alături de ceilalţi membri ai familiei, iar dacă nu respecta regulile casei nu primea nici măcar apă”. Copilul era izolat de rude şi era constant ţinta abuzurilor verbale şi fizice din partea părinţilor. Micuţul era forţat să stea în picioare în faţa uşii de la intrare chiar şi 14 ore pe zi, mama sa vitregă înregistrând peste 200 de filmuleţe în care copilul este vizibil chinuit. „Săptămâni în şir, doamna Tustin şi domnul Hughes l-au terorizat pe Arthur, l-au umilit, neglijat şi abuzat fizic şi emoţional”, se arată în documentele judiciare. În plus, acesta era otrăvit cu substanţe saline, care îi provocau setea, astfel încât perioadele lungi de deshidratare se resimţeau puternic.

Dar lovitura care i-a provocat moartea ar fi venit din partea mamei vitrege. Tatăl se afla la supermarket în intervalul în care medicii legişti au stabilit ora decesului. Femeia îi dăduse un mesaj soţului său, în care se plângea că Arthur nu se mai oprea din ţipat. Apoi, a trimis şi o fotografie cu băiatul, pe faţa căruia erau vizibile vânătăi şi urme de sânge.

În noaptea incidentului care i-a pus capăt vieţii, Arthur a fost resuscitat de un vecin, în aşteptarea ambulanţei. La proces, femeia a declarat că băiatul s-a dat singur cu capul de pereţii dormitorului său, dar mărturia sa nu i-a convins pe juraţi. Ambii părinţi au pledat nevinovaţi, iar investigaţiile continuă.

sursa

O focă cu gura blocată de o doză de suc a declanșat o operațiune uriașă de căutare în Irlanda de Nord
Articolul anterior
O bătrână de 94 de ani, răpusă de Covid, nu poate fi înmormântată. Motivul este incredibil
Articolul următor
Alte articole interesante