Copil de doi ani, salvat chiar de dispecerul care a răspuns la apelul 112. Micuțul se înecase cu o bomboană

Un copil de doi ani, din județul Argeș, a fost salvat după ce s-a înecat cu o bomboană. În ajutorul copilului a venit chiar dispecerul care a răspuns apelului la 112 care anunța micuțul că  nu mai are nicio reacție. 

Incidentul a avut loc în urmă cu o zi, atunci când o persoană a sunat la 112 pentru a anunța că un copil și-a pierdut conștiența după ce a înghițit o bomboană.

”În cursul zilei de ieri, un apel pe numărul unic de urgență 112 a fost preluat de dispecerul nostru plutonier major Burcea Adrian. Apelantul anunța că un copil de numai doi anișori s-a înecat cu o bomboană, nu mai are nicio reacție și are nevoie urgentă de ajutor. Evenimentul a avut loc în localitatea Bughea de Jos și cele mai importante lucruri sunt că apelul a fost făcut rapid, iar apelantul, alături de încă o persoană au reușit să pună în practică indicațiile lui Adrian”, spun reprezentanții ISU Argeș, într-o postrare făcută, astăzi, pe contuld e Facebook al instituției.

Dispecerul i-a spus apelantului să întoarcă victima cu fața în jos, să-l sprijine pe antebraț și să-l bată pe spate. Ulterior, apelantul a confirmat că băiatul a început să respire.

„Adrian nu este de foarte mult timp în dispeceratul ISU Argeș, însă pregătirea pe care o are îl face un bun salvator din orice postură s-ar afla.Atât el cât și ceilalți colegi din țară sunt primii care intervin în situații de urgență, dând informații extrem utile apelantului.Suntem siguri că nu este prima viață salvată a lui Adrian, dar această situație a ajuns la urechile noastre”, au mai spus reprezentanții ISU Argeș, conform realitatea.net.

O româncă l-a convins pe un spaniol de 93 de ani să-i dea prin testament casa și o sumă impunătoare de bani, după ce l-a mințit că a rămas însărcinată
Articolul anterior
Cel mai mare aisberg din lume se dezintegrează. Imaginile surprinse de NASA din satelit
Articolul următor
Alte articole interesante