Copil ucis de fulger pe un teren de fotbal, în nordul Angliei

Dramă cumplită pentru o familie, după ce băieţelul lor de doar 9 ani a căzut secerat de fulger, în timp ce se juca pe un teren de fotbal.

Copil de 9 ani, ucis de fulger în timp ce se juca pe terenul de fotbalFoto: Profimedia

Un echipaj de urgenţă a ajuns la faţa locului în jurul orei 17:00, marţi, după o sesizare potrivit căreia un copil ar fi fost lovit de fulger pe terenul de fotbal din Blackpool, Lancashire, în timp ce se juca, transmite Observatornews.ro.

A fost dus de urgenţă la spital cu răni extrem de grave, dar în ciuda eforturilor depuse de medici, băiatul a murit la scurt timp.

Familia a fost informată de poliţie şi primeşte tot sprijinul şi consilierea de care are nevoie în aceste clipe dificile, potrivit Mirror.

„Este un incident devastator, iar gândurile noastre sunt, cu toată inima, alături de familia şi prietenii băiatului care a murit. Este un moment foarte trist şi dureros” a declarat sergentul Nick Connaughton.

Băiatul ar fi participat la un antrenament privat de fotbal la momentul incidentului. Secretarul clubului care administrează terenul, Daniel Pack, a declarat că alte trei echipe urmau să se antreneze în acea seară, dar sesiunile au fost anulate din cauza furtunii.

„Întreaga comunitate este devastată, gândurile noastre sunt alături de familia băiatului şi de antrenorul care a asistat la incident” a menţionat acesta.

Într-un tribut din toată inima adus elevului, propria sa echipă, Clifton Rangers Junior Football Club, a declarat că lumea „a pierdut cu adevărat un tânăr extraordinar”.

„Jordan, una dintre albinele noastre, a murit tragic ieri seară făcând ceea ce îi plăcea cel mai mult. Era un băiat strălucit care inspira pe toată lumea din jurul său. 

Un tânăr puternic, hotărât şi curajos, de care ne va fi tuturor dor. Lumea a pierdut un tânăr cu adevărat excepţional, care a făcut atât de mult bine în comunitatea sa. 

Nu ne putem imagina durerea familiei. Gândurile, rugăciunile, dragostea și îmbrățișările noastre se îndreaptă către toți membrii familiei și către colegii săi, prietenii și antrenorii care sunt devastați de pierdere”, a adăugat un purtător de cuvânt al echipei de fotbal din care copilul făcea parte.

Incidentul a avut loc pe un teren aflat în apropiere de şcoală, care a fost închis temporar pentru investigaţii.

Poliția a lansat de asemenea un apel pentru martori în cazul în care cineva a văzut incidentul şi ar avea mai multe informaţii.

Franța elimină mai multe restricții. Din 9 iunie vor fi primiți turiști vaccinați sau cu test negativ
Articolul anterior
Piața EcoLocal Farmers Market vă așteaptă și în fiecare duminică, cu produse ecologice și artizanale locale
Articolul următor
Alte articole interesante