Copilă de 13 ani, violată și sugrumată de trei colegi de școală

O fată de 13 ani a fost violată și sugrumată de trei prieteni adolescenți care i-au aruncat trupul apoi la o groapă de gunoi, la periferia orașului mexican Ciudad Juárez, chiar la sud de El Paso, în Texas.

Fată de 13 ani, violată și sugrumată de 3 colegi de școală

Rosa Isabel Rosa a fost violată și ucisă, iar trupul ei neînsuflețit a fost găsit înfășurat într-o cuvertură de pat și plastic, la o groapă de gunoi de la periferia orașului Ciudad Juárez, pe 30 septembrie, transmite observatornews.ro.

Anchetatorii au stabilit că fata de 13 ani a murit asfixiată, iar atacatorii ei, trei minori, au fost arestați săptămâna aceasta.

Atacatorii Rosei îi erau prieteni

El Diario relatează că cei trei adolescenți ar fi mărturisit poliției că au ucis-o pe Rosa, care era cunoscută de prietenii ei drept „Rosita”.

De asemenea, au mărturisit că au agresat-o sexual și apoi au sugrumat-o, potrivit presei mexicane, scrie The Sun.

Aceștia au fost aduși în fața judecătorului Mariano Moctezuma Castillo, care i-a acuzat de femicid agravat și viol agravat, potrivit Curții Superioare de Justiție din statul Chihuahua.

Adolescenții au fost închiși în așteptarea procesului ca măsură de prevenție. Cazul a stârnit indignare în rândul locuitorilor din oraș, care cer justiție pentru Rosita.

Cum se schimbă culoarea urinei în infecții urinare, cancer de rinichi și pietre la rinichi
Articolul anterior
Un tânăr a revenit în Moldova pentru a produce suc natural
Articolul următor
Alte articole interesante