Cristina Croitoru, despre fiul ei Alexander și planurile de viitor

Aducerea pe lume a unui copil este probabil cel mai frumos eveniment pe care îl poate trăi o femeie. De aproape un an și trei luni, fericirea Cristinei Croitoru este micuțul Alexander. Mama și fiul se înțeleg de minune și sunt de nedespărțit. Acasă, la joacă, la locul de distracție sunt mereu împreună și își dăruiesc, zi de zi, clipe frumoase unul celuilalt.

separator

De ceva vreme, Cristina Croitoru este stabilită peste ocean, alături de familia sa, dar ține legătura și cu cei de acasă. Artista își onorează prezența la spectacole atunci când este invitată, iar restul timpului îl dedică familiei și, mai cu seamă, creșterii micuțului. Cristina, deseori, își împărtășește cu prietenii virtuali bucuria de a fi mamă, fericirea nu poate fi descrisă în cuvinte, aceasta poate fi doar citită pe chipul tinerei mămici.

Cristina ne-a povestit mai multe despre Alex, despre activitățile sale preferate, regimul și alimentația micuțului, despre cum este să fii mamă de băiețel, dar și despre planurile de viitor ale părinților.

Chiar dacă Alexander va împlini curând un anișor și trei luni și aleargă deja ,,mai iute ca mămica sa”, interpreta își amintește cu drag de perioada sarcinii și de primele luni de viață ale micuțului.

,,Unul dintre cele mai deosebite momente în sarcină a fost atunci când am început să-i simt mișcările în burtică, e o senzație unică și deosebită, mai ales când simți asta pentru prima dată. Per ansamblu, sarcina a decurs fără complicații, ca și nașterea de altfel. Cu excepția toxicozei, care a durat cam multișor, vreo patru luni nu am avut poftă de mâncare, mâncam doar pentru că eram nevoită să o fac și poate din acest motiv nici nu am luat mult în greutate”.

După naștere, Cristina a revenit rapid la greutatea normală. Îngrijirea micuțului, alăptatul au ajutat-o pe tânăra mămică să redobândească silueta de model, pe care și-o menține cu succes și în continuare.

Primele luni de viață ale micuțului i-au adus mamei multă bucurie. Alexander se dezvolta armonios, a luat suficient în greutate. La vârsta de șase luni a început diversificarea meniului, bebelușul adora piureurile de fructe și legume, dar și terciurile de cereale, bogate în minerale.

De altfel, lui Alexander îi plac alimentele suculente și bogate în vitamine.

,,Îi place să mănânce de toate, nu avem o problemă la acest capitol și mă bucur că nu trebuie să insist cu mâncarea. Îi plac foarte mult legumele și fructele”.

Alexander este un copil foarte curios și activ, îi plac plimbările în aer liber, adoră să meargă pe jos, să alerge, să danseze, dar și activitățile distractive împreună cu părinții săi.

,,Este un copil activ, nu stă în loc nicio secundă, îi plac micile ocupații distractive, să se joace în nisip, să se joace cu obiecte mici, sub supravegherea noastră desigur, să cerceteze tot ce-i cade nou în mânuțe. În general nouă ne este tare vesel cu el  (zâmbește).

Se pare că Alexander, de mic, îi calcă pe urme mamei sale. Micuțul manifestă aptitudini muzicale, simte muzica deja și vrea mereu să danseze.

,,Îi place mult să danseze, imediat ce aude cântând la radio, TV sau telefon, începe să se miște activ după ritmurile pieselor”.

Despărțirea de casă și plecarea peste ocean a fost o provocare pentru familia artistei. Dacă lucrurile se vor aranja într-un mod favorabil, interpreta intenționează să se stabilească în SUA.

,,Bineînțeles că ne dorim tot ce este mai bun și mai frumos pentru Alex, vrem să-l creștem bun, cuminte și înțelept. Am mare noroc de soțul meu, care mă sprijină și mă ajută în toate. Ne mai dorim copii, pentru că Alexander ne face sa ne îndrăgostim tot mai mult de el și ne catalizează să-i aducem un frate sau o surioară, însă plănuim acest lucru poate peste vreo câțiva anișori. Deocamdată, ne străduim să-i fim mereu aproape, să-i acordăm suficient de multă atenție.
Copiii au nevoie de prezența noastră mai mult decât de prezenturile noastre”.

alte Articole interesante