Cristina Gheiceanu: ,,A doua sarcină e atât de diferită de prima”

După ce a anunțat că va deveni mămică a doua oară, Cristina Gheiceanu împărtășește tot mai multe detalii curioase din experiența de maternitate. Recent, bloggerița a dezvăluit pentru admiratoarele sale care sunt, în cazul ei, diferențele dintre prima și a doua sarcină.

,,A doua sarcină este atât de diferită de prima”, dezvăluie tânăra mămică, aflată acum în 28 de săptămâni de sarcină.

Da, este adevărat că burtica crește mai repede.

,,De exemplu, burtia mea avea această dimensiune când aveam 32 de săptămâni cu Adela. Medicul meu mi-a spus că, deși burtica crește mai repede, dimensiunea bebelușului este de obicei aceeași ca și la primul copil. Ei bine, desigur că depinde și de câtă greutate iei în sarcină”.

Sarcina pare că trece mai repede decât prima.

,,Uneori nici nu ai timp să te gândești la faptul că ești însărcinată, mai ales dacă ai un copil mic!”

Știi deja la ce să te aștepți. Deci, mai puțină panică de data aceasta pentru fiecare mică durere! Acesta, în cazul meu. Simt totuși că am fost mai atentă la prima sarcină. Mâncam mai sănătos, îmi luam pastilele în fiecare zi! Îmi hidratam burtica și sânii în fiecare seară.

În cazul meu, a doua sarcină este diferită în felul în care mă simt. Nu m-am simțit niciodată rău cu Adela, dar de data aceasta am avut grețuri în primul trimestru și aveam o dorință incontrolabilă de a mânca!

Totodată, Cristina a povestit, pe contul său de Instagram, cum a aflat că va deveni mamă din nou:

,,Să vă spun cum am aflat că o altă inimă bate în corpul meu!
În una din seri, când am mers la somn, am simțit o senzație ciudată în burtă. Așa ceva simțisem doar o singură dată, când eram însărcinată cu Adela! E greu să vă explic ce anume am simțit!

A doua zi am făcut testul, dar eram mai mult ca sigura ca nu poate fi o sarcină! M-am înșelat pentru că foarte repede s-au ivit cele doua linii! Nu am avut nicio reacție. Am început a face curățenie în casă!”, relatează bloggerița. ,,Peste o ora, mai fac un test. Același rezultat-acceași reacție. Am continuat să fac curățenie.😂. Abia când a venit Ovidiu acasă și i-am spus marea noutate, am realizat de fapt, ce urma să ni se întâmple!
Am privit-o mai lung pe Adeluța și am lăcrimat. Fetita mea mică urma să devină sora cea mare❤️”.

Moldoveanca Elena Cîlcic a luat medalia de argint la Campionatele Europene de haltere
Articolul anterior
Un bebeluș, împușcat mortal de fratele său de 3 ani
Articolul următor
Alte articole interesante