Cum a devenit Cameron Diaz mamă? A ajutat-o cea mai bună prietenă a sa

Când a apărut vestea surprinzătoare la începutul anului că actriţa de 47 de ani şi soţul ei, Benji Madden, au devenit părinţi, toată lumea s-a întrebat la ce procedură au apelat. Iată răspunsul!

separator
„Un An Nou fericit din partea soţilor Madden. Suntem atât de fericiţi, binecuvântaţi şi recunoscători să începem acest nou an anunţând naşterea fiicei noastre, Raddix Madden. Ne-a cucerit inimile din prima clipă şi ne-a completat familia”, au scris cei doi în anunţul comun făcut pe Instagram.

În continuarea mesajului însă, precizează că doresc să-şi protejeze intimitatea şi au ales să nu posteze nicio imagine cu micuţa şi nici să dea detalii despre naşterea ei. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, chiar dacă presa a tot speculat despre faptul că cei doi îşi doresc să devină părinţi. Dincolo de vârsta lui Cameron, faptul că a tot fost văzută la petreceri de dinainte de Crăciun afişând o siluetă normală este un indiciu clar că vedeta nu a devenit mamă pe cale biologică. Aşadar, fetiţa a fost adoptată sau a venit pe lume printr-o mamă surogat?

După o lungă perioadă în care Cameron a încercat în zadar să devină mamă pe cale naturală, a trecut la planul B: o mamă surogat şi un ovul donat de cea mai bună prietenă a sa şi totodată cumnata ei, Nicole Richie – soţia lui Joel Madden (fratele lui Benji) şi fiica adoptivă a lui Lionel Richie.

„După luni întregi în care a făcut tratamente de fertilizare, Cameron a decis să plătească o mamă surogat şi să folosească ovulul unei donatoare”, dezvăluie o prietenă. „Iar Cameron a spus mereu că dacă va trebui să folosească un ovul al altcuiva, preferă să fie al cuiva foarte apropiat. Aşa că dacă Nicole Richie s-a oferit să facă gestul, asta a fost cu siguranţă pentru ea cel mai de preţ cadou. Cu atât mai mult cu cât Nicole este mamă şi a asistat la eforturile disperate ale lui Cameron de a deveni mamă”, continuă aceeaşi sursă. Mai mult decât atât, apropiaţii povestesc că Nicole i-a fost non-stop alături lui Cameron de când a adus-o acasă, la reşedinţa ei din Los Angeles, pe micuţa Raddix. „Unii chiar comentează că Raddix arată exact ca Harlow, fiica lui Nicole cu Joel, când era bebe”, spune aceeaşi sursă.

sursa: www.okmagazine.ro

În mijlocul iernii, în piețele alimentare, se vând urzici
Articolul anterior
O moldoveancă plecată în urmă cu 30 de ani în SUA, cu greu și-a recunoscut țara natală
Articolul următor
Alte articole interesante