Cum arată Anca Serea însărcinată în opt luni şi jumătate, cu al șaselea copil?

Vedeta din România se pregăteşte să îl aducă pe lume pe cel de-al șaselea copil al său, o fetiță. Anca Serea numără zilele până îşi va strânge în braţe mezina.

separator

Vedeta de peste Prut a reușit să intre în atenția publicului pentru silueta sa și condiția fizică impecabilă pe care o afișează în mod constant, chiar dacă este mamă a 5 copii, iar cel de-al șaselea bebeluș e pe drum. Zilele trecute, Anca Serea a postat o nouă fotografie pe contul ei de Instagram, iar fanii au fost surprinşi să vadă cât de bine arată vedeta cu puţin timp înainte de naştere. Fosta prezentatoare a mărturisit că este deja însărcinată în 8.5 luni, ceea ce înseamnă că nu mai e mult până va deveni din nou mamă. Fanii au complimentat-o pe vedetă pentru silueta ei şi totodată i-au urat naştere uşoară.

Fosta prezentatoare TV din România, Anca Serea, şi muzicianul Adi Sână formează un cuplu de 8 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Anca a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani. Din relaţia cu afaceristul Filip Poplingher, Anca are doi copii, pe David (17 ani) şi pe Sarah (11 ani). 

sursa

INP, îndemn pentru șoferi: reduceți viteza în preajma trecerilor pietonale, chiar dacă nu traversează nici un pieton
Articolul anterior
6 alimente pe care NU trebuie să le mănânci înainte să mergi la plajă
Articolul următor