Cum arată astăzi tripleții identici unici născuți în 2015 și cum îi deosebește mama lor

În 2014, Becky Allen, deja mamă a unei fetițe, a rămas din nou însărcinată. Această veste a făcut-o fericită pe ea și pe soțul ei, soții au visat la o familie mare.

Prima examinare cu ultrasunete, însă, le-a adus o mare surpriză – cuplul aștepta tripleți. Această veste i-a uimit oarecum, dar și i-a pus pe gânduri. Nașterea s-a produs cu 9 săptămâni înainte de data programată, copiii cântăreau aproximativ un kilogram fiecare. Doctorii au fost uimiți și ei de cât de asemănători erau copiii – nu puteau fi distinși unul de celălalt, chiar și petele pigmentare coincideau.

Acest lucru se întâmplă numai în cazul gemenilor identici. Este posibil acest lucru în cazul tripleților? Geneticienii au studiat problema și au aflat că asemenea cazuri sunt extrem de rar, însă se pot întâmpla. Un ou fertilizat se poate împărți nu numai în doi, ci chiar în trei embrioni, deși acest lucru este posibil doar într-un caz din 200 de milioane. Medicii au decis să îi testeze pe fiii lui Becky folosind un test ADN, care a dat răspunsul – băiețeii sunt identici.

Această întâmplare rară a făcut familia faimoasă. Dar, la acea vreme, la 23 de ani, Becky Allen abia reușea cu patru copii și, în acel moment dificil, soțul ei a părăsit-o. El oferă familiei o anumită asistență financiară, dar numai mama este implicată în creșterea descendenților săi. E adevărat că și sora mai mare este de ajutor, pentru că acum are deja 8 ani. Fetița își asumă multe griji și este fericită să-și ajute mama și frații.

Cinci ani mai târziu, băiețeii seamănă la fel de izbitor. La început, numai mama știa cum să îi deosebească. Becky nu și-a încurcat niciodată copiii, oricât de asemănători ar fi, au existat întotdeauna nuanțe. Acum diferențele au devenit un pic mai evidente. În plus, micuții au caractere complet diferite, așa că acum nu sunt confundați de alți membri ai familiei.

Copilul mai mare este un lider, cel din mijloc este un tip foarte calm și echilibrat, iar cel mai mic este un adevărat proprietar, care nu vrea să împartă jucăriile. Dar, în același timp, băieții au preferințe identice, la hăinuțe și jucării.

Acum viața lui Becky este plină – reușește să facă multe, inclusiv să studieze pentru a deveni asistentă medicală. Desigur, o mamă cu mulți copii obosește colosal, dar copiii o fac, fără îndoială, fericită.

Pentru prima dată, în 2020, Premiul Nobel în Chimie a fost câștigat de două femei
Articolul anterior
Droguri de 8 milioane de lei, depistate în țară
Articolul următor
Alte articole interesante