Cum arată la 3 ani fetița care a devenit celebră datorită părului bogat la naștere

Chanko Kano s-a născut în 2017 în Japonia. La naștere, fetița avea un păr magnific, care devenea mai gros și mai lung în fiecare lună. Când bebelușul avea jumătate de an, mama ei a creat o pagină pe Instagram și a început să-și împărtășească pozele.

După un timp, Chanko a adunat mulți admirarori. Datorită părului ei neobișnuit de bogat, a devenit faimoasă și aproximativ un an a fost invitată să devină imaginea unui brand popular de șampon și a fost înregistrat un videoclip cu participarea ei, care a fost prezentat în mod activ pe canalele TV locale.

După aceea, s-a aflat despre Chanko și în alte țări. Numărul de abonați a depășit 100 de mii de urmăritori pe rețelele sociale. De-a lungul timpului, mai multe reviste de modă au semnat contracte cu bebelușul și aceasta a început să apară pe paginile principale ale publicațiilor pline de farmec.

Odată cu trecerea timpului, părul lui Chanko a devenit obișnuit, dar rămâne totuși foarte gros, voluminos și lung pentru vârsta ei. Uneori trebuie scurtat pentru a evita problemele legate de îngrijirea lui.

În acest moment, fetița are deja 3 ani și cariera ei continuă să câștige avânt. Participă la diferite festivaluri, emisiuni, apare la televizor, iar părinții ei sunt intervievați. Acum părul nu mai este principala sa caracteristică, fetița a devenit deja populară în sine.

Are în spate contracte de modă și evenimente programate. Chanko este încă un copil, dar îi este garantat un viitor în industria modelelor sau televiziune. Micuța însăși, la fel ca mulți copii la vârsta ei, visează la o carieră de teatru, îi plac dulciurile și se joace cu păpușile.

Cum a fost posibil să fie obținut vaccinul anti-Covid într-un timp record. 10 explicații ale unui medic
Articolul anterior
359 cazuri de Covid-19, confirmate în ultimele 24 ore
Articolul următor
Alte articole interesante