Cum arată mama celor mai frumoși copii din lume. Ekaterina este implicată în creșterea micuților și îndrumarea carierei lor

Violeta Antonova, în vârstă de 6 ani, a fost numită „micul înger” de către mass-media, iar în 2018 fetița a fost inclusă în „cei mai frumoși 50 de copii ai planetei”. Violeta și fratele ei, Dmitry, din Rusia, în ciuda vârstei fragede, participă activ la filmări publicitare pentru mărci de haine pentru copii.

separator

Dmitry a împlinit 10 ani în 2019. El și sora lui au trăsături delicate, păr blond și ochi albaștri.

Oricum ar fi, frumusețea copiilor nu este întâmplătoare. Părinții lor sunt, de asemenea, extrem de atrăgători, iar fotografiile de familie sunt plăcute ochiului.

Mama copiilor, Ekaterina Antonova, este implicată în creșterea copiilor și îndrumarea carierei lor. Îi duce la audiții și ședințe foto, ține conturi pe rețelele de socializare. Munca ei ca manager este destul de impresionantă. De exemplu, contul pentru copii de pe Instagram are peste 338 de mii de abonați reali.

Femeia a reușit să facă copiii modele populare de succes, dar fără a afecta studiilor și activitățile obișnuite ale copiilor.   

Un bărbat din stânga Nistrului și-a ajutat soția să nască, în mașină, urmând instrucțiunile medicului primite prin telefon
Articolul anterior
Sâmbătă, 14 noiembrie, e zi lucrătoare pentru bugetari. Troleibuzele vor circula după un alt orar
Articolul următor