Cum este simțită pandemia de către un băiețel de 7 ani. Mesajul său a devenit viral

Mesajul unui băiețel de 7 ani a devenit viral după ce mama acestuia a postat-o pe contul de Twitter. Se pare că adulții au rezonat cu rezumatul anului 2020, făcut de acesta. În mai multe țări, elevii fac ore online, deoarece școlile încă rămân închise. În special elevii din clasele mici suferă foarte tare.

Un copil de 7 ani a venit cu un rezumat precis al ultimelor 12 luni, scrie Mirror.

Băiețelul a fost lăudat pentru tema lui plină de emoție, care a atins sufletul multor adulți.

”Școală online plictisitoare. Astăzi este doar o altă zi dintr-o lungă linie de zile privite printr-un ecran prost. Doar o plictisitoare școală online, acesta este singurul lucru care s-a întâmplat. Este singurul lucru care se întâmplă și singurul lucru care se va întâmpla”, este compunerea scrisă de băiețelul de 7 ani.

Un băiețel de 7 ani rezumat pandemie de coronavirus în câteva rânduri! Mesajul său a devenit viral

Postarea de pe Twitter a fost distribuită de 17.000 de ori și a acumulat 148.000 de aprecieri. Cei mai mulți din utilizatori au rezonat cu aceste rânduri și au lăsat comentarii.

”Cineva a captat în sfârșit esența ultimelor mele 11 luni și a fost strălucirea unui copil de 7 ani”/  „Mă simt rău pentru copil. Are 7 ani. Acest lucru se întâmplă la 14% din viața sa. Nu e de mirare că s-a săturat de școala online”. / ”Te înțeleg. Elevul meu de clasa a IV-a simte la fel și, în mod normal, iubește școala. Anul acesta este dur. Rămâi în siguranță”, sunt doar câteva din comentariile oamenilor care au rezonat cu băiețelul.

În aceeși măsură, mulți oameni au fost îngrijorați pentru băiețel, însă mama acestuia i-a liniștit pe oameni și le-a spus că se simte bine, însă este doar frustrat.

sursa

Un nou studiu a stabilit care sunt bolile cu cel mai mare risc de deces în cazul infectării cu noul coronavirus
Articolul anterior
OMS: Vaccinul AstraZeneca poate fi folosit și la persoanele peste 65 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante