Cum i-a explicat Teo fiicei sale că este adoptată? Emoționant, până la lacrimi

Teo are o fetiță de 15 ani, pe care a adoptat-o la numai câteva luni de viață. Maya e deja o domnișoară, cele două au o relație foarte apropiată, ca două suflete-pereche. Teo a oferit recent un interviu în care a dezvăluit cum i-a spus fetiței sale că de fapt nu ea este mama ei biologică. Dezvăluirile te vor emoționa cu siguranță.

separator

,,Când i-ai spus Mayei că nu ai purtat-o în pântece? – I-am spus undeva la 2 ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul pur și simplu, m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: „Auzi, tu vezi perdelele astea colorate?; „Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau. Și a început să mă întrebe: „Dar, înainte de a veni eu, păsările astea erau?; „Nu; „Și tu ce făceai?; „Eu plângeam; „De ce?; „Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, și atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearșaf; „Și unde m-au pus? M-am dus în curte și i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii și, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să își imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinație, câtă esență a adus în viața mea”.

,,A întrebat vreodată de mama ei naturală? – Nu, nu a interesat-o niciodată aspectul ăsta. Am încercat să îi transmit faptul că am avut noroc că mama ei naturală a hotărât să nu îi facă rău și asta a fost tot. Nu cred că doamna respectivă și-ar dori, nu cred că eu mi-aș dori, nu cred că Maya și-ar dori, și atunci nu am atins un subiect căruia nu i-am înțeles sensul”.

sursa

Încă o prezentatoare TV de la noi va deveni mămică
Articolul anterior
Aura a lansat un videoclip nou!
Articolul următor
Alte articole interesante