Cum reușește să se mențină calmă în perioada sarcinii cu cel de-al 8-lea bebeluș. Marina Cârnaț a dezvăluit care sunt sfaturile ei

Însărcinată în 19 săptămâni, Marina Cârnaț, ,,mom of 7 kids”, este în așteptarea unui noi miracol. În acest an, ea va deveni mămică pentru a opta oară. Tânăra mamă, în vârstă de 37 de ani, împărtășește deseori cu urmăritorii săi virtuali detalii din propria experiență privind creșterea și educația pe care încearcă să le ofere micuților.

Recent, ea a dezvăluit cum reușește să se mențină calmă în această perioadă delicată având și alți copii.

„Cum rămân calmă fiind însărcinată și mai având copii?

1. Sunt conștientă că toți copiii sunt diferiți. O mamă liniștită = un copil fericit. Asta doresc, asta tind să fiu, asta dezvolt în mine și asta sunt.⠀

2. Eu nu sunt o mamă cu super puteri și nici nu trebuie să fiu. Eu trăiesc momentul, vreau să văd și aud tot ce mă înconjoară, inclusiv mă concentrez asupra senzațiilor de arome din fiecare mușcătură a micului dejun.

3. Știu să îmi stabilesc corect prioritățile și îmi ofer posibilitatea să mă odihnesc. Cuvântul “epuizată” niciodată nu a ieșit din gura mea și nu va ieși, fiindcă eu nu mă aduc în starea dată.

4. Nu mă concentrez la fleacuri, ci la lucruri mari, mă umplu emoțional doar cu pozitivitate și sunt sigură în ziua de mâine.

5. Eu nu îi ascult pe alții care spun că am ales o viață greșită, că nu fac ceva corect în viziunea lor sau, în general, pe cei care judecă și bârfesc. Eu doar îi binecuvântez, urându-le pace și armonie în suflet.⠀

6. Mă înconjor cu oameni buni, caut susținere în soț și copii, dar nu caut să dau vina pe cineva sau ceva.

7. Eu mă împart cu energie, eu nu mă prefac niciodată, nici nu visez… eu doar trăiesc, fără a judeca (asta e esențial).

8. Sarcina este o perioadă în care o femeie suferă schimbări hormonale semnificative, care pot contribui, de asemenea, la o creștere de stres, anxietate și chiar depresie. Asta e normal. Țin cont că aceste stări pot avea efecte dăunătoare asupra unui făt. De aceea, orice schimbare de stare a mea eu o spun soțului, comunicăm și primesc susținerea necesară pentru a depăși îngrijorările.

9. Am o alimentație sănătoasă și echilibrată, beau apă suficientă pentru a ajuta rinichii să funcționeze bine”, a scris Marina Cârnaț pe pagina sa de Instagram.

A ajuns să poarte hainele din garderoba fiicei sale. Olesea Cârlan a slăbit cu 16 kilograme
Articolul anterior
Anti-record de noi cazuri de Covid-19 confirmate astăzi, 17 martie
Articolul următor
Alte articole interesante