Cum s-a adaptat fiul Adelei Popescu la grădiniță. Actrița a folosit o metodă interesantă

Primele zile la grădiniță ale copiilor sunt de cele mai multe ori o amintire nu prea plăcută pentru părinți. Lacrimi, neliniște, frica de a rămâne fără părinți într-un loc necunoscut. Adela Popescu și-a dus fiul recent la grădiniță. Micuțul s-a adaptat perfect în noul mediu încă din primele zile, fără să plângă, deoarece atricța a aplicat împreună cu educatoarea, o metodă interesantă pentru a asigura o adaptare blândă la grădiniță.

separator

În primul rând, micuțul Alexandru a primit învoire să ajungă mai târziu în prima zi, ca să nu fie tulburat de agitația specifică orei la care ajung toți copiii. Cum Adela era deja la muncă, emisiunea ei începând la 10.30, Alexandru a fost dus la grădiniță de tatăl lui, Radu Vâlcan, și de mama Adelei.

Adela a povestit pe blogul personal că Alexandru s-a despărțit foarte rapid și fără lacrimi de tati și de bunica, spre surprinderea tuturor. Lucrurile s-au repetat a doua zi, marți, când la despărțire a fost prezentă și Adela.

Cum fanii Adelei s-au mirat foarte tare, vedeta a explicat că, împreună cu educatoarea lui Alexandru, a aplicat o metodă inedită, care a funcționat perfect, pentru a ușura adaptarea fiului ei la grădiniță.

”Grădinița la care merge el are o abordare interesantă. A existat o vizită la gradiniță în prealabil împreuna cu noi și educatoarea. A cunoscut spațiul, i s-au prezentat camerele etc. , apoi educatoarea a făcut o vizită la noi acasă. S-au jucat în spațiul lui, au povestit, ca mai apoi, în prima zi de grădiniță el să înțeleagă că doamna educatoare e fata aceea drăguță, prietena lui, alături de care s-a simțit atât de bine la el acasă. Deci a avut parte de acomodare blândă, dar altfel”, a explicat Adela, potrivit click.ro.

Are o siluetă de invidiat chiar dacă a născut patru copii, în patru ani. Află secretele de frumusețe a soției actorului Alec Baldwin
Articolul anterior
Șapte citate motivaționale care îți vor schimba percepția despre viață
Articolul următor
Alte articole interesante