Cum să ai o sarcină activă și cum să te alimentezi corect în perioada sarcinii: webinar și antrenament gratuit pentru graviduțe!

Sarcina este una dintre cele mai minunate perioade din viața unei femei. În această perioadă deosebită, fiecare viitoare mămică își dorește pentru copilul său tot ce este mai bun din lume: o sarcină cu o experiență plăcută, dezvoltarea sănătoasă a bebelușului, dar și o naștere ușoară. Dacă ești viitoare mămică, cu siguranță, știi că alimentația echilibrată și activitatea fizică regulată în perioada sarcinii oferă beneficii importante.

separator

Vrei să te bucuri de o sarcină sănătoasă, ușoară și activă?

Centru Online de Nutriție și Sport GalinaTomas.com te invită la WEBINARUL GRATUIT pentru însărcinate, care va avea loc pe 17 noiembrie!

În cadrul webinarului vei afla tot ce trebuie să știi despre alimentația corectă în timpul sarcinii și exercițiile fizice recomandate pentru graviduțe – toate aceste beneficii le oferă Cursul de Nutriție și Sport pentru însărcinate, lansat de Centrul Online de Nutriție și Sport!

Totodată, în cadrul webinarului, fiecare viitoare mămică va putea participa la un antrenament gratuit pentru însărcinate!

Centrul Online de Nutriție și Sport a pregătit și o surpriză pentru participante, iar despre aceasta vei afla tot în cadrul webinarului!

Înscrie-te chiar acum la WEBINARUL GRATUIT pentru a beneficia de o mulțime de sfaturi utile și un antrenament special cu exerciții fizice pentru graviduțe!

Cursul de Nutriție și Sport pentru însărcinate este accesibil din orice colț al lumii!

Cursul pentru Însărcinate pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a avea o alimentație sănătoasă și o pregătire fizică corectă pe perioada sarcinii, monitorizează greutatea și parametrii corporali pe tot parcursul sarcinii. Cursul include 5 întâlniri pe săptămână în format online, ceea ce conferă graviduțelor siguranță și confort maximal în desfășurarea activităților zilnice.

În cadrul întâlnirilor online vei afla cum să reduci toxicoza din timpul sarcinii și cum să elimini crampele musculare (una dintre cele mai frecvente probleme în timpul sarcinii). Alături de instructorul de sport calificat, fiecare graviduță efectuează exerciții de respirație, exerciții pentru pregătirea bazinului și mușchilor perineali pentru travaliu, dar și alte exerciții utile. Află mai multe detalii în video-ul de mai jos!

Alimentația corectă și sportul în timpul sarcinii contribuie la controlul greutății corpului, dezvoltarea armonioasă a bebelușului și prevenirea complicațiilor în timpul sarcinii și travaliului. Exercițiile în timpul sarcinii îmbunătățesc circulația sanguină la nivelul placentei, te ajută să ai un somn bun, elimină anxietatea, reduc durerile de spate și riscul de diabet gestațional, îmbunătățesc drenajul limfatic și previn apariția edemelor la nivelul picioarelor. Și, nu în ultimul rând, exercițiile pregătesc corpul pentru o naștere ușoară și o recuperare rapidă post-partum. Fii în formă și bucură-te de o sarcină sănătoasă!

Video! Președintele ales Maia Sandu, primul interviu în limba engleză oferit pentru Euronews
Articolul anterior
564 cazuri de Covid-19, confirmate în ultimele 24 ore
Articolul următor
Alte articole interesante